Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znajomi mowia ze za mniej jak 1500 funtow mc nie da sie w Londynie wyzyc i to sk

Polecane posty

Gość gość

I to skromnie. Wynajmując pokój, nie mieszkanie, do tego jedzenie, bilet do pracy, telefon i w razie potrzeby ubranie, buty, jakis kosmetyk czy czasem wyjście na miasto. I ze za te 1500 szału nie na. To prawda? Zgadzacie sie z tym ?

Gość gość
nie wiem bo nie mieszkam w Londynie, mieszkam w innym miescie i za te 1500zł wynajmując pokoj stać mnie na moje zachcianki

Gość gość
Jak najbardziej. Wynajem jednoosobowego pokoju (w którym jest pojedyncze łóżko i szafa oraz niewiele miejsca) to min.500 f mc z rachunkami i to z dała od centrum. Metro drogie 150-200 f mc spokojnie w zależności od tego gdzie mieszkamy i pracujemy. Wyjścia do kina, pubu czy restauracji rowniez sa drogie. Jedzenie tez juz nie takie tanie jak kiedys. Spokojnie wyjdzie tyle i to bez żadnych luksusów. Za mniej w Londynie jest wegetacja po prostu. A za minimum teraz nie da sie samemu wyzyc.

Gość gość
Londyn jest straaaasznie drogi :/

Gość gość
Minimalna to cos ok.900 miesiecznie na reke, ja nie wiem jak ludzie za to zyja w Londynie, gdzie dla Londynu minimalna to 8.80f/h brutto. Niestety to tylko stawka umowna i to tylko od woli pracodawcy zależy czy płaci 6.31 czy 8.80, a niestety większość płaci 6.31 :(

Gość gość
zapomniałaś dodać "jedzenie z poundland'a"