Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znajomi mowia ze nie da sie teraz w Londynie wyzyc za mniej jak 1500 1600 f mc i

Polecane posty

Gość gość

I to skromnie czyli wynajmując pokój, nie zadne mieszkanie, do tego jedzenie, chemia, telefon, bilet do pracy czasem jakieś wyjścia na miasto i w razie potrzeby noey ciuch, buty czy kosmetyk. Czyli bez szału ale i bez biedy. To prawda? Zgadzacie sie z tym?

Gość gość
Ja pier.. zakłądałas ten temat 10 minut temu, po co nowy? Tobie na wieś jechac nie do Londynu

Gość gość
Znam dziewczyne ktora utrzymuje sie za 160f tyg w jej sytuacji wracalabym do pl lub szukala innego zajecia sama zarabiam ok500 i uwazam ze troszke malo

Gość gość
I jak zyje za te nic nie warte 160 f tyg ????????!?!

Gość gość
Ok 500 troszkę mi ja p*****le ! Tyle to w Londynie mozna zarabiac na tydzień i jest srednio, a nawet cienko, a na miesiąc to spać pód mostem i jeść ze śmietników, bo inaczej sie nie sa absolutnie !!!

Gość gość
ja uwazam ze za 1600 mozna sobie wynajac mieszkanie 1 pokojowe oczywiscie dalej od centrum ale mysle ze da sie rade jjesli chce sie mieszkac samemu

Gość gość
No wlasnie nie zyje ale jak dla mnie wegetuje 75za pokoj 20buspass 10tel reszta na tzw zycie i myslenie bezustanne czy bedzie robota

Gość gość
Przy 1600 f to wynajmiesz samodzielnie mieszkanie, ale chyba w 8 strefie

Gość gość
To chyba nie zyje w Londynie skoro pokój 75 f tyg

Gość gość
Masz nieaktualne dane i ceny Za 700 w Londynie nawet w 4 strefie nic prócz pokoju nie wynajmiesz I zdziwiłbyś się ile osób mieszka "na kupie", nawet Ci starsi - nie maja często wyboru, ceny są kolosalne teraz

Gość gość
Co prawda mieszkam juz ponad rok ale za wynajem 1bed w 4 strefie z malym ogrodkiem place 700+rach wiec da sie zobaczycie pierwsze lepsze ogloszenie i juz mowicie ze nie to niemozliwe albo ze rudera a wystarczy sie nie spieszyc i poszukac

Gość gość
da sie skromnie zyc za mniej. Moim zdaniem 1200L to minimum na takie zycie jak opisalas, oczywiscie wynajmujac pokoj.

Gość gość
No pewnie. Przeciez Wam wystarczy materac i misja ryżu. Da sie za mniej, da sie za mniej... To i za 1f zyjecie dziady p********e

Gość gość
* miska

Gość gość
ja tez nie rozumiem, po co ta cala emigracja na Zachod zeby zyc jak dziad, rozumiem jakby w Polsce byl Bangladesz, rozumiem ciapakow ze wyrywaja od nedzy i spania na ulicach, od wojny, nie rozumiem jedkak Polakow uciekajacych z deszczu pod rynne.

Gość gość
1200 w Londynie, Wy chyba chorzy jesteście To głodowe pieniądze ! Wegetacja nie żadne życie