Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SayYes

Pasaż Wenecki w Krakowie

Polecane posty

Gość Gosia Lison
Czesc. Zamowilam przepiekną suknie w jednym z salonow w Pasazu. Nazywa się Maja. Do końca września daja duzy rabat przy zamówieniu kolekcji 2015. Polecam

Gość gość
Jak zukacie butów ślubnych i wizytowych to tam jest chyba największy wybór w Krakowie.

Gość gość
Nic godnego uwagi tam nie znalazłam.

Gość gość
W Mr. Prestige ubralysmy się wszystkie trzy. Ja, mama i siostra. Bardzo fajne sukienki. To ten sklep na samym końcu Pasazu.

Gość gość
Nam najbardziej podobalo się kompleksowe podejście do sprawy przez panie od mody męskiej. Bylam zaskoczona ze przy zakupie garnituru zaoferowaly nam tez dopasowanie koszuli do sylwetki. Ze poprawki na garniturach robia to wiedziałam ale ze dopasowywuja koszule i to bezpłatnie to się zaskoczyłam. Polecam

Gość gość
Nic specjalnego. Kilkanascie sklepow i tyle.

Gość gość
Skandaliczne zachowanie w Dk Fashion w Pasazu Weneckim. Kiedys tam był inny salon z sukniami w którym często kupowałam sukienki na rozne okazje. Dzisiaj odwiedziłam Pasaz i ku mojemu zdumieniu na tym miejscu zastałam Dk Fashion. Weszlam do srodka aby zapytać czy nie wiedza gdzie się przeniosl tamten sklep ale mi powiedzieli ze się zlikwidowal. Chamstwo w czystej postaci!!! Sklep nadal jest w Pasazu tyle ze przeniosl się kilka butikow dalej!!! Jak tak można??? Ja wiem ze konkurencja ale klamac w zywe oczy gdy sklep o który pytałam jest za sciana??? Zenujace. Tak jak caly ten salon i jego sukienki za ciężkie pieniądze a szyte z najgorszych szyfonow i podłych koronek. Ja w Dk Fashion po tym co mnie dzisiaj spotkalo nie kupie nawet jakby te szmaty sprzedawali po 5 zł.

Gość gość
To dk fashion jest teraz w Pasazu a nie na Gertrudy??? Szczerze nie polecam. Szylam tam sukienke jak jeszcze byli na Gertrudy i wszystko było nie tak. Ich kosmiczne ceny w żaden sposób nie odzwierciedlają się w jakości.

Gość gość
Wczoraj kupiliśmy swietny garnitur. Polecamy

Gość Oliwia i Andrew
Hejka, jedynie w Pasażu Weneckim mogliśmy zakupić 6 amarantowych pasów smokingowych dla naszych świadków. Ubrania przywieźli sobie z Londynu, polecamy bo to chyba jedyne miejsce w Krakowie gdzie mają taki wybór i jeszcze dopasowali nam koszule!!!

Gość gość
Dla mnie żadna rewelacja.... to samo co wszedzie

Gość gość
Nieprawda. Zamawialam w Gracji w pasazu bo maja normalne ceny i bardzo eleganckie suknie. Nie cierpie tych wszystkich swiecidelek i innych d**ereli a tam wszystkie suknie sa skromne i piękne.

Gość gość
Ja goraco polecam salon Pro Forma z garniturami w Pasazu. Znalazlam tam piękny garnitur w kolorze indygo z czarnymi lamówkami a Pani była tak mila ze została ze mna po godzinach pracy żeby poczekać az narzeczony przyjedzie. Jestesmy bardzo zadowoleni.

Gość gość
Nie wiedziałam ze w Pasazu Weneckim sa takie rozsądne ceny. Zawsze mi się wydawalo ze tam jest drogo.

Gość gość
Mi najbardziej przypadl do gustu salon Gracja. Piekne i eleganckie suknie bez zbędnych swiecidelek i innych bzdetow.

Gość gość
W Pasażu Weneckim maja włoskie garnitury i wlasnie spodobal nam się smoking. Ale raczej zdecydujemy się na jego wypożyczenie niż zakupbo później nie bardzo będzie go gdzie zalozyc.

Gość gość
Nie wie czy jest sens wypozyczac skoro dokonca listopada maja na smokingi taka duza promocje. Warto się zastanowić.

Gość gość
Super galeria. Nie dosyć ze wszystko tam jest to jeszcze duzy wybor i mila obsluga. Polecam

Gość gość
Szukalam sukienki wieczorowej i trafiłam do pasazu. Najpierw szok w DKfashion bo ceny maja tak wysokie jak u znanych polskich projektantow a suknie przeciętne. Już miałam wyjść ale w rogu na zakrecie dostrzegłam manekina z dosyć ladna sukienka i odkryłam jeszcze jeden salon z sukienkami na samym końcu. Tu dla odmiany ceny przyzwoite i udało mi się wybrać niebanalna kiecke. Tak wiec w pasazu jest i drogo i tanio. Zalezy do którego salonu się tam wejdzie.

Gość gość
Fajna sprawa. W jednym miejscu prawie wszystko i w dodatku duzy wybor. Polecam

Gość gość
Ogolnie galeria spoko.

Gość gość
Salon Maria i Magdalena w Pasazu Weneckim. Najpiekniejsze suknie w całym Krakowie....

Gość gość
Wczoraj kupiliśmy w Pasazu garnitur w kolorze platynowego brązu. Idealnie pasuje do mojej smietankowej sukienki. Cena tez niewygorowana bo 799zł i korekty bez dopłaty. Polecam

Gość gość
Fajna galeria. Wszystko tam jest.

Gość gość
Polecam. Obsluga na dobrym poziomie.

Gość gość
Szczególne wyróżnienie dla salonu Gracja za bardzo gustowne suknie i ceny na przyzwoitym poziomie.

Gość gość
Dla mnie niczym szegolnym się nie wyroznil ten caly pasaz.

Gość gość
Super garnitury i obsluga w pierwszym salonie tez bardzo dobra.

Gość gość
Zamówilismy zaproszenia. Chyba z trzy godziny przegladalismy katalogi bo tyle maja wzorow. Wczesniej na probe zamowilam kilka w necie bo niby taniej ale jak przyszly to papier był masakryczny a druk tez taki sobie wiec musieliśmy się pofatygować i zobaczyć cos na zywo. Polecam. Dgraf na samym końcu pasazu.