Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedyś byłam zgrabną atrakcyjną dziewczyną

Polecane posty

Gość gość

dziś coraz trudniej spojrzeć mi na siebie w lustro. Wyglądam okropnie, przytyłam ponad dwadzieścia kilo i czuję się strasznie. A to wszystko przez depresję. To z jej powodu się tak zaniedbałam. :( Wczoraj byłam ze znajomymi w górach pierwszy raz od dłuższego czasu i jestem załamana, co się stało z moją kondycją. :( Wiem jedno: muszę schudnąć. Pytanie tylko, czy dam radę, skoro na każdym kroku tyle stresu?

Gość gość
a ile masz lat, jaka waga i wzrost? ja nie mam nadwagi a tez ledwo chodze po gorach

Gość gość
25, ważę 84 kg przy 167 cm wzrostu :(

Gość gość
Ja ważę 30kg mniej przy tym samym wzroście, mimo że też miewam napady obżarstwa, zajadam stres. Może masz chorą tarczycę albo coś z hormonami?

Gość gość
O kuźwa dużo Ale ludzie nie z takich już nadwag chudną

Gość gość
Dasz radę jak się tylko zmobilizujesz. Jesteś uparta? Ja się odchudzałam po ciąży. Nie przytyłam jakoś specjalnie dużo, ale i tak te parę kilogramów tak mnie wkurzało, że musiałam schudnąć i to najlepiej natychmiast. Chudłam po 1,5 kg na tydzień. Ale ja to byłam już wkur...ona swoim podbródkiem i to była złość w najczystszej postaci, a nie deprecha. Są portale dla osób odchudzających się i tam dziewczyny zaczynają z wagą i blisko 100 kg.

Gość gość
A jakże! Sprawdź sobie tarczyce!!! Hahaha...Dobre! !

na schudniecie oraz na depresje dobre jest bieganie. uwalniaja sie endorfiny. poczytaj o planie 5otygodniowym jak zaczac biegac - wciagniesz sie na pewno

Gość gość
Masz juz swoje lata wiec juz ladniejsza nie bedziesz niedlugo 30

Gość gość
bedziesz jeszcze ładniejsza :)

Gość Agnieska Domańska
Witam, może powinnaś zacząć od biegania, wystarczy 30 min dziennie oraz niskokalorycznej diety, a do tego dodałabym nowoczesny preparat wspomagający odchudzanie AquaSlimSport o ciekawym składzie. Przepis gotowy, potrzebna tylko wytrwałość i samozaparcie, czego serdecznie życzy Ci Agnieszka Domańska Online Ekspert firmy AquaSlim

Gość gość
Co Wy gadacie, mocny wycisk i szybkei efekty, Ewa Chodakowska i jej programy,polecam,ale trzeba ruszyc dpe :)a nie narzekac :P

Gość sosnowski1
Moja była dziewczyna również przytyła i gdy byliśmy w górach, to był koszmar, ona się toczyła nie szła, to masakra co ludzie ze sobą potrafią zrobić. Czekałem 2 lata, aby coś z tym zrobiła, ale nie było żadnych efektów, tylko jakieś głupie tłumaczenia, więc z nią zerwałem.

Gość gość
sosnowski i bardzo dobrze,zaraz wieloryby cie pojada,ale taka prawda-kto by chcial miec wieprza w domu? jedzcie,jedzcie rolady polane tlustym sosem, jaaaaaaa i kluski se naladujcie,i tak was nikt nie zechce

Gość sinequanon
mój facet tez przytył i tez go rzuciłam po jakimś czasie, bo bez przerwy obiecywał ze schudnie a nie zrobil NIC

Gość sosnowski1
Ta moja oczywiście mówiła, że prawie nic nie je, ale niekiedy zauważyłem, że potrafi dość dużo zjeść, wiec to tylko takie pitolenie, samooszukiwanie się. Gdy gdzieś jechaliśmy, to posiedziałaby w knajpie lub w ogródku przy piwie, a ja lubię chodzić, bo jak już gdzieś jadę, to chcę trochę zobaczyć.