Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakam stara takam głupia pomóżcie!

Polecane posty

Gość gość

J.w . nieraz robię tak irracjonalne rzeczy że aż strach.czy to przemęczenie, nie wiem.na głowie malutkie dziecko, mąż, pisanie pracy licencjackiej i tak wszystko na wysokich obrotach. Do rzeczy- dzisiaj poświęciłam czas na porządki-m.in zalałam zlew w kuchni Brefem ( tak, tym do kibla bo fajnie odświeza i zawiera chlor). miało byc na 5 min a zupełnie sobie o tym zapomnialam i jak dziecko zasnęło to ja razem z nim- taka bylam padnięta.obudzilam sie za 2 godz. efekt taki ze mam teraz ogromne zacieki na zlewie baaardzo widoczne. próbowalam to jakoS doczyscic- cifem,proszkiem persilem i nawet vanishem. nic z tego. dodam ze zlew jest nowy,wypasiony, mieszkamy w domu 2 lata. maż jak przyjdzie od znajomych to mnie zabije. czasu już nie cofnę. Pomóżcie,moze macie jakies sprawdzone sposoby by to doczyscic

Gość gość
to niech maz wreszcie zacznie cos w domu robic a nie po kumplach tylko latac

Gość gość
Kup nowy wypasiony zlew :D

srodek do wc jest do wc, a nie do zlewu. nie sadze, zebys miala zlew z porcelitu... gdybys uzyla do umywalki czy wanny, to by "przezyly", ale tak to zostaje polubic zacieki lub kupic nowy.

Gość gość
tak do metalowego

To nie usuniesz niestety niczym :/ Skąd wiem? Też kiedyś tak zrobiłam ( tak tak głupia ja) i zlew był do wymiany

Gość gość
Lecz sie... Z drugiej strony mnie sie chyba rzadko zdarzylo tak sobie ,,,zasnac z dzieckiem,, a mam ich 4 w tym prawie 2 letnie blizniaczki ktore tak dokazuja ze tez nie mam sil , a nie mamy nikogo do pomocy. jaki to wypasiony zlew? na litosc boska ;) nie lepsza zmywarka? a z drugiej strony ,nie przejmuj sie , zabijaja ze zupa za slona ....sprawiedliwosc musi byc:) Aj nie martw sie :P

Gość gość
Niestety mam to samo. Maz przepychal zlew w kuchni, zalal jakims swinstwem i nie splukal dobrze. Te plamy z czasem troche wyblakly, ale sa. I nie znikna

Gość gość
boisz sie meza? bije cie?

Gość gość
ale on ja chce zabic ,a nie pobic .. Czytajcie ludzie ze zrozumieniem :)

gość dziś Lecz sie... Z drugiej strony mnie sie chyba rzadko zdarzylo tak sobie ,,,zasnac z dzieckiem,, a mam ich 4 w tym prawie 2 letnie blizniaczki ktore tak dokazuja ze tez nie mam sil , a nie mamy nikogo do pomocy. jaki to wypasiony zlew? na litosc boska oczko.gif nie lepsza zmywarka? a z drugiej strony ,nie przejmuj sie , zabijaja ze zupa za slona ....sprawiedliwosc musi bycusmiech.gif Aj nie martw sie jezyk.gif xxx Wiesz zmywarka praktyczna jest bardzo i tutaj zaprzeczyć nie można ale, nie wiem jak inni, ja czasem spłukuję naczynia pod wodą i do tego jednak zlewozmywak potrzebny ;)

z czego ten zlew? w sumie nie ma znaczenia.. już... to się było wzięło i wżarło ;)

Gość gość
Rany , a ja nie mam zlewozmywaka , tylko 3 zmywarki :)

Gość gość
jaki to wypasiony zlew? na litosc boska oczko.gif nie lepsza zmywarka? xxx Ja mam zmywarkę i zlew,bo nie wyobrażam sobie go nie mieć w kuchni.

Gość gość
autorka juz nie odpisuje bo mąz ja zabił spokój nad jej dusza i uwazajcie kobiety żeby w domu mezowi nie podpasc

Gość gość
A ja dzisiaj plakalam nad swoim obrusem ktory pobrudzilam farba do wlosow!

Gość gość
też tak kiedys zrobiłam, dodakowo polałam na kuchenke i tez są zacieki :/