Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 25 lat i zmarnowałam młodość. Jestem tym załamana

Polecane posty

Gość gość

przez swoją niesmialosc, bycie zamknieta w sobie a takze wlasną glupote strach no i rodzicow ktorzy mi wszystkiego zabraniali i kazali siedziec w domu i sie uczyc :( Nie mialam kolezanek, nigdy nie bylam na kolonii, ognisku ze znajomymi, imprezach, nie mialam chlopaka, nawet sie nie calowalam, NIC NIE ROBILAM jak nastolatka tylko siedzialam cale dnie w domu z ksiazkami albo przed komputerem :( Boze, gdybym mogla cofnac czas ;(

Gość gośćgoogo
nadrabiaj, nic straconego :)

Gość skysky
daj spokój, nigdy nie jest za późno. ile są warte te wszystkie rozrywki? dla mnie niewiele. ale jeśli dla Ciebie coś znaczą to masz czas je nadrobić kiedy zechcesz. zrób coś szalonego, lepszego od pieczenia kiełbasek na gimnazjalnym balu. nie martw się!

Gość gość
nie nadrabiaj tylko zacznij normalnie zyc,przestrzegam przed syndromem psa spuszczonego ze smyczy

Gość gość
jak jest się nieśmiałym, introwertycznym i całe życie siedziało się w domu to ciężko jest to nadrobić. A im jest się starszym tym jest gorzej

Gość gość
25 lat sympatyczna koleżanko, to żaden wiek, jesteś młoda, ambitna (tak myślę) wykształcona. Na rodziców nie zganiaj bo chcieli dla ciebie dobrze i co więcej udało im się! :) Nie włóczyłaś się, nie złapałaś chorób, nie zaraziłaś głupotą ;) Faceta na pewno znajdziesz bo masz "argument" dla każdego faceta istoty :D Co więcej jesteś atrakcyjna, a jak nie to popracuj nad tym, uwierz da się. Młodość jest piękna a ty jesteś młoda :) Powodzenia.

Gość gość
jak jest się nieśmiałym, introwertycznym i całe życie siedziało się w domu to ciężko jest to nadrobić. A im jest się starszym tym jest gorzej xxx dokladnie, to wrecz niemozliwe, nie da sie nadrobic straconych lat i byc nastką w wieku doroslym

Gość gość
Nie dołujcie dziewczyny, właśnie, że się da zmienić, jeśli człowiek bardzo chce i pracuje nad sobą. Polecam również Modlitwę, mi pomaga, modlę się o otwarcie serca, dobrego męża itp. bo też jestem zamknięta w sobie, boję się komuś zaufać, zakochać, nie wierzę w siebie. Mam 27 lat. Trzymaj się ❤️

Gość gość
zanim ja ostatecznie zadoluja ma jeszcze co najmniej 50 lat zycia przed soba,sporo czasu na zmiany

Gość gość
autorko, zacznij jezdzic za garnice, spac w hostelach albo u osob prywatnych poznawaj ludzi przez internet tez w Polsce

Gość gość
Nie przejmuj się nie Ty jedna tak masz! głowa do góry i poznawac nowych ludzi!!

Gość jaimojkotczarny
czasem tak lepiej......zaufaj mi. przeczytaj książkę Zaplecze - Violetty Komar....

Gość gość
dlaczego przestrzegasz przed synndromem psa spuszczonego ze smyczy?

Gość gość
Daj spokój, jeszcze sobie życia nie zmarnowałaś. 25 lat to jeszcze z ciebie młoda kobieta. Ci co chrzanią ze 30i wyżej to już starość to debile. Wyjdź z domu, znajdź w sobie pasję i korzystaj z życia nawet w pojedynkę.

Gość gość
No widzisz, wniosek jest jaki? Że nie zawsze warto słuchac innych miedzy innymi rodziców... Słuchaj swojego rozumu i serca, teraz tamtych lat nie przywrocisz, ale mozesz nastepne wykorzystać jak najlepiej, poprostu zmien cos w soim zyciu, znajdz faceta itd

Gość gość
Trochę szkoda tych lat, to fakt, ale wyciagnij nauczkę na przyszłość i zacznij... szaleć :) Oczywiscie w granicach rozsadku, ale z zycia trzeba korzystac