Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dałybyście szansę facetowi który zarabia 1400 zŁ??

Polecane posty

Gość gość

masz 30 lat wiec wiadomo ze marzysz o stabilizacji i założeniu rodziny. Pojawia się facet który zarabia 1400 zł, wynajmuje pokój bo go na samodzielnee mieszknie nie stać. Czy warto angażować się w taki związek?

Gość gość
Nigdy w życiu. Może pomarzyć.

Gość gość
jakie p***y, na kase patrza j****e d***** umierajcie :D

Gość skysky
a co to ma do rzeczy? ja bym i tak rozgraniczała pieniądze w związku, każdy żyje za swoje.

Gość gość
Autorko a ty ile zarabiasz co piz'do pier'dolona?

Gość gość
On zarabia 1800 ( z groszami) i dałam mu szansę ( cokolwiek to znaczy) ;)

Gość gość
jak oprócz swoich cudownych cech jest dodatkowo ambitny i by umiał zarobić dodatkowy hajs na dziecko to czemu nie :) a jak to leń kanapowy darmozjad to jeebac go :)

Gość gość
Przy takich zarobkach nie jest możliwe "zarobienie dodatkowego hajsu" Nie zarobi conajmniej 4 tys. na boku :D

Gość gość
warto ja zarabiam 1200zł oficjalnie plus nie oficjalnie drugie tyle plus jakies fuchy czasem to druga wypłata 9zalezy od miesiaca) z tym ze ja mam swoje własnosciowe 40m2 i po generalnym remoncie 2p mieszkanie jakies 60 tys oszczednosci teraz kupuje jakAs 5 letnia fure i mam 32lata ,jak miałem 26 zostawiła mnie moja narzeczona dla niby bogatszego :PP teraz moge powiedziec ze to co mam osiągnąłem sam bez kredytów z czystym kontem wiec ,i bez sciemniania ze zarabiam nie wiadomo ile a jak co do czegoprzychodzi to ani zł w kieszeni a mam takich pokazowych znajomych kim to oni nie sai ile nie zarabiają ,wiec jezeli jes pracowity i ty tez to warto ,w zyciu róznie bywa i czasami ma sie robote za 1400 a czasami za duzo wiecej ale pamietaj ze fortuna sie kołem toczy ,i wybieranie partnera ze wzgledu na to ile zarabia jest chore i proponuje bys go zostawiła

Gość gość
ni uja:o

Gość gość
a ile zarabia przyszła panna młoda ?

Gość gość
jestem zdania ze wiązac sie powinny osoby o podobnych zarobkach i statusie jezeli sama nie masz nic wartoscowego nie zarabiasz kokosów to nie szukaj dziury w całym i go zostaw bedzie o wiele szczesliwszy sam niz z toba

Gość gość
Gardzę takimi pomiotami z taką kasą tfu tfu

Gość gość
Ojojojojoj Gołe męskie dupki się odezwały Jak dziewczyna coś ma to pewnie, że jej nie pasuje facet z 1400 Takie kieszonkowe to mają licealiści z lepszych domów :D

Gość gość
jakies 60 % nie jest z lepszych domów :)) i najczesciej rodzice nic im nie dają nawet znajomosci by złapac dobrze płatną prace juz nie wspominam o mieszkaniu czy innych wartosciowych rzeczach wiec ,jezeli sam sie tego w taki czy inny sposób nie drobi to juz nie ma szans na związek echh panie