Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natulas

Zaraz wrzesień. Komu już siadły zatoki?

Polecane posty

Gość Natulas

Kurde moja organizm dziala lepiej niz szwajcarski zegarek, za chwile 1.09, a zatoki juz przytkane, szum w uszach itd. Slowem: idzie sezon. Odpuśc***ewnie w okolicach maja-czerwca :P

Gość gość
Nie uwierzysz ale mi też.Walę do lekarza po antybiotyk bo łeb mi odpadnie,boli mnie dosłownie twarz.Teraz siedze pod soluxem ,kupiłam Marimer i Sinulan.Ale to pomaga jak umarłemu kadzidło

Gość gość
polecam olejek oregano i zrezygnowac z słodyczy

Gość gość
i co z tym olejkiem robić?

Gość gość
płukać usta 15-30 min olejem nierafinowanym usta - olejem kokosowym. I inhalacje z naturlanych olejków np herbacianego. Olejek z oregano w kapsułkach np od solgar dobrej jakości ma tez now food.

Gość Natulas
Jak sobie pomysle ze znowu czeka mnie te okragle kilka miesiecy do nastepnych wakacji jazda z tymi cholernymi zatokami to sie normalnie żyć odechciewa. Zaczęłam już intensywnie rozkminiać jakieś zabiegi na te zatoki, bo tak się nie da funkcjonowac. Robil ktos?

Gość gość
Dobry jest solux

Gość gość
gość dziś ty wiesz jakie ja miałam potęzne zatrucie od płukania olejem ust.Niechcacy połknęlam go trochę,na drugi dzien straciłam na chwilę przy zatruciu widzenie a rzygałam 6 godz bez przerwy.

Gość gość
ja stosuje od lat i robie sobie ,co pewien czas powtorki SSAM OLEJU 15min,przestaly mnie bolec zatoki,nic juz mi nie splywa do gardla(flegma) i zatrzymalam bole stawowe i znieksztalcenia na rekach(palce) i to na 100% dzieki olejowi slonecznikowemu. K

Gość Lullilla
Na mnie rewelacyjnie działa Metafen zatoki - ból głowy ustępuje, nos się odtyka, mogę znów funkcjonować.