Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na którą godzinę chodzicie w niedzielę na mszę świętą?

Polecane posty

Gość gość

Ja chodzę na 8:00, a moja koleżanka dopiero na 11:00. Jak ją przekonać do chodzenia ze mną? W ten sposób bardziej spodoba się Bogu, że wcześniej wstaje mimo trudności. A wy?

Gość gość
A my na wieczorną, na 18.

Gość gość
A nie można sie pomodlić w domu,na łące? Bóg jest wszędzie.

a jakbyś poszła na 6 rano to już w ogóle byłabyś ulubienicą Boga ?:D

Gość gość
Chodzenie do kościoła czyni Cię katolikiem, podobnie jak stanie w garażu czyni samochodem.

Ja swego czasu chodziłem na 13.00. Niestety dwie msze pod rząd, podczas których zdecydowałem się wyjść z kościoła w trakcie kazania, by nie musieć słuchać tego ględzenia i już w kościółkach mnie nie widują.

Gość gość
Oni sie tam modla do obrazów i figurek i innych złotych cielców , jak by powiedział bóg sodoma i gomora w tych kosciołach!!!!!, a powiem wam jeszcze ze ksieza mają swoja służbe i posiadłosci z których korzystaja ale psssssss to oficjalnie nie jest ich, bo składali śluby ubóstwa ,a wy drogie owieczki na tace rzucajcie bo ksiadz przecież zwykłego chleba na sniadanie nie bedzie jadł potrzeba drogi włoski kawior i dobre wino !!!!!

Gość gość
O 6 rano niestety nie ma ani w mojej parafii ani w żadnej w mieście - zrobiłam wszustko co w mojej mocy.

Gość gość
gość dziś Tak,tak,ci katolicy biegajacy co niedzielę do kościółka by odpuszczono im grzechy .W tygodniu dają obraz takie katolicyzmu że mózg staje hahaha

Gość gość
katolicy są swieci na pokaz a co do czego to wiekszosc w łyżce wody by sie utopiła

Gość gość
tylko naśladowanie Jezusa czyni cie katolikiem lub starac sie go nasladowac a jezus terz chodził do świątyń a nie usiał przeciecz miał bezpośredni telefon do boga taki komórkowy telepatyczny a teraz katolik musi chodzic by podładować duchowe akumulatory ciałem jezusa i tego sie nie zrobi w lesie

A czy nie wystarczy w celu podładowania duchowych akumulatorów żyć w zgodzie z własnym sumieniem, a nie zgodnie z czyimiś tam interpretacjami Pisma Świętego?

Gość gość
Ja chodzę na 16:00 albo na 21:00. Czasem w sobotę o 18:00. Prawie nigdy nie chodzę rano.