Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosczalamana

uprawiałam seks z nowym facetem mojej mamy

Polecane posty

Gość gosczalamana

Czuje się okropnie. Ja mam 20 lat a on 38, jest młodszy od mojej mamy i bardzo atracyjny, nie wygląda na swój wiek. To on mnie sprowokował....Nigdy nie przyszłoby mi to do głowy. Od początku coś było nie tak, zawsze rzucał do mnie dziwnymi tekstami pod jej nieobecność. Na początku mnie to irytowało, z czasem coraz bardziej zaczeło mnie to kręcic. Flirtowaliśmy przy kazdej okazji jak tylko mamy nie było w pobliżu. Wszystko wymkneło sie spod kontroli jak napisał do mnie wiadomość na fb, zaczelismy codziennie rozmawiać... Wprost powiedział ze mnie pragnie, że jestem piekna, mam cudowne ciało. A ja głupia umowilam sie z nim u niego nie umiem teraz ogarnac swoich mysli było mi cudownie i to jest najgorsze Boze co ja zrobiłam...Wyrzuty sumienia zaczeły mnie gryzc jak tylko wróciłam do domu i opadły emocje. Co ja mam teraz zrobic powiedzieć o tym mamie???> wiem teraz ze on nie zasluguje na nia i chciałabym jej to jakos uswiadomic ale jak mam to zrobić, powiedzieć "mamo przespałam się z Twoim facetem"? Pomocy

Gość gość
jestes suka i tyle wspolczuje twojej matce

Gość gośćzalamana
wiem że jestem suką.. Ale chciałam prosić o rade co teraz robić? Nikt mi nie pomoże? Moze ktoś był w podobnej sytuacji kiedyś??

Gość gość
suka to ten facet bo z premedytacją uwiódł córkę swojej dziewczyny. s******l, ale ty też głupia. trzeba było go nakręcić i pokazac wiadomości mamie. jak jest inteligentna to by go puściła kantem

Gość gość
wystarczy loasce powiedziec ze jest piekna i juz rozklada nogi? :D

Gość gośćzalamana
Nie nie wystarczy każda kobieta lubi komplementy, ale on mi sie zwyczajnie podobał i tyle.

Gość gość
A ze mna tez sie umowisz?

Gość gość
zaszantazuj go