Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powikłania po antykoncepcji

Polecane posty

Gość gość

Witam ! Zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne, jestem mniej więcej w połowie swojego pierwszego blistra w życiu. Stosowanie zaczęłam w pierwszym dniu swojej miesiączki, jednak ból piersi który występuje u mnie zawsze podczas okresu przedłuża się ! Biust bardzo mnie boli a podbrzusze lekko kuje. Przed stosowaniem tabletek uprawiałam tylko seks oralny, jednak bez szczególnej uwagi na tzw '' kolejnosc zaspokajania '' Moje pytanie brzmi : czy dolegliwości mogą pojawic sie podczas pierwszej antykoncepcji, czy możliwe że jest to ciąża, po mimo miesiączki w odpowiednim terminie i ''objawami ' okresowymi ? POZDRAWIAM ! : )

Gość gość
najlepiej będzie jak wybierzesz się do ginekologa i powiesz o swoich objawach przepisze ci on inne tabletki bo te widocznie ci nie służą, jak chcesz wiedzieć czy jesteś w ciąży to zrób test :)

Gość gość
dokończ blister, wtedy będzie wiadomo co i jak. mnie nigdy piersi nie bolały to wtedy gdy zaczelam niesamowicie, nie było mowy o spaniu na brzuchu, szybszym chodzeniu itp to własnie koło tygodnia trwało. jak się okazało powiększyły się tez nieco w tym czasie ;) biore ponad 1,5 roku i jest w porządku chyba, że serio bedzie strasznie i nie przestanie no to idź do gina, ale moja kolezanka miała właśnie długie bole to kilka blistrów i tak brała (lekarz nie zalecił wstrzymania)

Gość gość
powiklania t ze nigdy nie będziesz miał jz dziecka

Gość gość
to nie są żadne powikłania a skutki uboczne które sa wymienione w ulotce i tyle

Gość gość
czego kładziesz kłody pod nogi demokracji? po antykoncepcji nigdy nie ma żadnych powikłań.

Gość gośćCCC
Ja nie mogę zażywać pigułek antykoncepcyjnych w ogóle, żadnych plastrów i wkładek domacicznych z hormonami! Przez powikłania właśnie. Dwa lata od odstawienia pigułek nie mogłam zajść w ciążę, a jak udało się o poroniłam. Potem udało się na szczęście ale... to pikuś przy poważniejszym powikłaniu jakim była zakrzepica żył głębokich w nodze.

Gość gość
brałam tabletki przez pół roku i przez całe pół roku bolaly mnie piersi i strasznie mi urosły tak to już jest nie moge jakis ciasny mozg macie..