Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

allergo payu przelew tradycyjny

Polecane posty

Gość gość

Witam, dawno nie korzystałam z allegro, na czym polega payu? chce zaplacic na poczcie za kupiony przedmiot, o co chodzi z tym payu?

Gość gość
jak wejdziesz w payu, to poprostu pojawia ci sie dane do przelewu, ktore sobie mozna spisac i na tradycyjnym blankiecie zaplacic na poczcie.

Gość gość
proszę niech mi ktoś wytlumaczy

Gość gość
No i wiadomość o tym, że wpłaciłaś pieniądze będzie prawie natychmiast u sprzedającego i on wie, że pieniądze do niego na pewno dotrą a więc może też towar wysłac.

Gość gość
a jak nie spisałam tych danych? mogę poprosić o nr konta bankowego sprzedającego?

Gość gość
Nr konta [powinien być w zakładce "o mnie". Jeśli nie ma to możesz poprosić o podanie.Nr konta sprzedający podają też przeważnie w mailu potwierdzającym zamówienie.

Gość gość
dziekuje serdecznie nie podal wlasnie numeru konta tylko adres jest i telefon

Gość gość
To napisz do niego maila.Pozdrawiam:)

Gość gość
już napisałam dziekuj***ardzo

Gość lanser
nie rob jak radzi ktos wyzej i nie kopiuj tego numeru konta z zakladki payu jesli wplate dokonujesz na poczcie bo masz 50% szans ze wplata nei dotrze.

Gość gość
jak wejdzisz na allegro w zakladke kupione, to potem po prawej stronie na wysokosci nazwy przedmioty są opcje-wybierz place. I wtedy po kolei klikasz place i pojawi sie to payu, sprobuje, jak cos nie tak zrobisz to nic sie nie stanie

Gość gość
a jak w zakładce payu mam liste moich wplat i tak jest platnosc tranasakcja itd. co z tym?

Gość lanser
przestan jej radzic glupoty !!! nie wiesz to nie doradzaj. ona chce zaplacic na poczcie wiec lepiej dla niej jak tam w nic kl,ikac nie bedzie bo skonczy sie tak ze zaplaci na poczcie zle przepisza numer wplaty albo go nie wpisza bo jest dlugi a na poczcie wpisuje przede wszystkim jej dane i na ten numer brakuje miejsca jej kasa wygladuje na koncie allegro i bedzie tam lezec dopoki ona sie do nich nei odezwie a czas odpowiedzi allegro to 10 dni.

Gość gość
nie rozumiem ostatniego postu, chce pomnoc. znajdz na swoim allegro przedmiot zakupiony, i tam obok nazwy przedmiotu jest zakladka opcje, tam potem jest zakladka place klikasz i przechodzisz do placenia payu

Gość lanser
autorko pytaj teog ktory sprzedaje on ci konto poda, zazwyczaj jest podane na dole w mailu "gratuluje wygrales aukcje..." przeczytaj go do konca to znajdziesz na koncu pole wiadomosc od sprzedajacego i pewnie tam jest numer konta. payu sluzy do szybkich wplat przelewem z BANKU a nie z poczty!!! w szybkim przelewie dane automatycznie sie wypelniaja a placac na poczcie trzeba je wpisac jak sie ktos pomyli to wplata nie dotrze dlateog placac na poczcie lepiej payu omijac. jak wplacisz sprzedajacemu bezp[osrednio na jego konto to bez problemu znajdzie twoja wplate jak wplacisz na konto payu na poczcie i numer wplaty nie bedzie identyczny jak w zakladce to twoja kasa bedzie na koncie wraz z wplatami tysiecy innych sierot ktore cos pomylily w numerze wplaty i bedziesz czekala az sie ktos w allegro zlituje i ci ja zaksieguje.moze to trwac i miesiac.

Gość lanser
nie rozumiem ostatniego postu, chce pomnoc.>>jak nie wiesz i radzisz to nie pomagasz. nie bede pisal 10 razy to moj ostatni wpis i po raz ostatni powtarzam zakladka place sluzy do dokonywania platnosci on line a nie przez poczte wiec nie doradzaj jej aby tam klikala bo numer konta tam znajdzie ale to numer konta allegro i przy platnosci rinnej niz on line wynikaja z tego rpzewaznie same problemy. druga glupota to to ze kasa bedzie od razu, tak bedzie jesli ktos dokona wplaty on line z banku. jak nie odrozniasz banku od wplaty na poczcie to po cholere cos komus radzisz.

Gość gość
ostatnie pytanie co mam teraz z tym payu robic?

Gość lanser
nic po cholere klikasz na opcje ktorych nie rozumiesz. pytaj o numer konta i wplacaj na to co ci podadza jak nie umiesz konta w banku zalozyc .

Gość gość
bez takich mi tu pytam kulturalnie chamie

Gość lanser
a ja kulturalnie powtarzam sie tylko 3 razy za 5 razem pisze dosadnie jak ktos nie rozumie co sie do nieog mowi.

Gość saviour
ślepy prowadziś ślepego - witamy w polskim internecie ;D