Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozczarowaliscie sie kiedys po realizacji Waszej fantazji seksualnej?

Polecane posty

Gość gość

Co to bylo - o czym marzyliscie przez lata lub dlugi czas, pragneliscie zrobic, a jak przyszlo co do czego , to okazalo sie mniej satysfakcjonujace od tego czego sie spodziewaliscie?

Gość gość
Marzylem o seksie z dwoma kobietami i się zawiodłem. Znałem się po dwóch minutach i juz nie chciał stanąć. One zaczęły się śmiać i teraz jestem jak wykastrowany.

Gość gość
Jak byłem jeszcze nastolatkiem to zawsze fantazjowałem o seksie z dwoma pannami i seksie z murzynką i seksie z jakąś MILF-etą, to ostatnie zrealizowałem najszybciej, zaraz po ukończonej maturze, jak poszedlem do pracy trafiła mi sie rozwódka zaraz po 40-ce i ...kompletna klapa w łóżku. Drętwa, tylko jedna pozycja, a o wariactwach takich jak orale czy o zgrozo anale - mowy nie ma. Z moją pierwszą dziewczyną z którą byłem w ogolniaku ogladalismy czesto p****le i potem powtarzalismy to w lozku, wiec jak tamta tak skromnie sie seksila to niestety rozczarowanie bylo. Potem seks z dwoma laskami na raz, w ogole nie dalo sie znalesc napalonych lasek na taka jazde, wiec poszedlem odplatnie i zonk po calosci, czuc bylo ze dziwy za kase po prostu aktorzą, a to nie to samo, w ogole seks z panna za pieniądze to słabizna. Murzynki nie próbowałem, bedąc nastolatkiem byłem zapatrzony w czarnuchów bo rap, bo dr. Dre i Snoop Doggy Dogg, potem przewartosciowalo mi sie i gardze brudasami, wiec murzynki bym nie tknął.

Gość gość
Ja jestem po 40, nie miewam fantazji a jakby mi jakiś goowniarz po maturze albo w ogóle dużo młodszy zaproponował seks to by dostał w ryj na odlew aż by mu wszystkie zęby wyleciały.

Gość żołta kupa na łbie
Ja sobie lubie pomarzyć o kobietach a jak mi stanie to rączka do dzieła i nigdy sie jeszcze nie rozczarowałem, raz tylko dziadek mi wlazł do pokoju i zapytał: co ty robisz Robercik?

Gość gość
Tak tak, dostalby w ryj od razu:D wszystkie tak mowią jak nie sa w takiej sytuacji, a jak przyjdzie co do czego to zupełnie inna gadka.

Gość gość
Od ciebie nie dostałby w ryj, bo ty bys mu powiedziała ile ma ci zapłacić. Ja gówniarzy nie lubię i trzymam od siebie na odległość kija. Nie rozumiesz tego, bo jesteś prostytutką i dajesz każdemu za kasę.

Gość gość
Tacy 10 - 15 lat młodsi sami na mnie lecą, nie muszę za nikim latać, nie jestem tobą, szmato.

Gość gość
Nie wiem czy rozczarowanie - 2 facetów jednocześnie. W sumie było fajnie ale nie aż tak jak się spodziewałam :P

Gość gość
kolezanka ma jedno, zerznac dziada.tylko od jakiego wieku zaczyna sie dziad, dla wielu nastolatek po 30