Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy nadal powinnam go kochać?

Polecane posty

Gość gość

hej, doradźcie... Rozstalam sie z chlopakiem na początku maja, jednak ze względu na to ze jesteśmy z jednej paczki, każdą imrpeze czyli każd weekend spędzamy w swoim towarzystwie. Wyjechalam na miesiąc i myslalam że jak wroce to zmienie nastawienie do niego. Wrocilam dzisiaj z grilla na ktorymt akze bylismy razem i niestety, nadal go kocham. Atmosfere podsyca jego nowa dziewczyna, odpowiedzialna za rozpad naszego związku, wszędzie ją zabiera a ona robi mi na złość widząc że jestem w pobliżu. Nie wiem co powinnam zrobic, bardzo go kochałam chociaz nie bylismy idealną parą i wiekszość znajomych odetchnęla z ulgą kiedy się rozstalismy, przez niego bardzo sie zmienilam i wiele oddałam zeby utrzymać ten związek. Co powinnam zrobic? z czego wynika wgl ciągłą tęsknota za nim? Chociaż oboje jesteśmy dorośli, wszystko wygląda gorzej niż w podstawówce.

Gość gość
Myślę, że jeżeli nie zmienisz towarzystwa, a przynajmniej jakoś odseparować się od jego obecności na każdej imprezie, działce, grillu to w głębi nigdy o nim nie zapomnisz. W dodatku widząc go z innymi osobami, automatycznie przypominają Ci się różne spędzone ze sobą chwile i w niej widzisz siebie itd. Przywiązałaś się do niego, jesteś kobietą i to jest jak najbardziej naturalne. Ale jeśli nie zrobisz czegoś radykalnego, to nigdy się z tego nie uwolnisz.

Gość gość
Mówi się, że czas leczy rany, ale mam wrażenie, że w tym wypadku tak nie jest. Jutro się przeprowadzam, wiem że nie bedziemy spędzac razem tyle czasu ile teraz latem. Może to i dobrze ale jestem głupia bo świadomie dążę do spotkań z nim, chociaż one tylko wszystko psują... Nigdy nie byłam mściwa, ale czuję się podwójnie oszukana przez jego nową dziewczyne. Podawała się za jego przyjaciółkę i moją także, a od początku wszystko niszczyła. Istnieje powiedzenie" kto pod kim dołki kopie, ten sam w nie woada", mam nadzieję ze się iedys przekona o słusznośći tego sformułowania...

Gość gość
Nowa niunia robi ci na złość i podsyca sytuację? Ty też tak rob. Napewno ma jakieś niedoskonałości. Ubieraj drozsze ciuchy itp. i od czasu do czasu w jej obecnosci o tym dyskretnie wspomnij. Też miałam z taka zdzira doczynienia i w ten sposób ja załatiłam... Aż nie mogła na mnie patrzeć. Nadal się spotykaj z towarzystwem. Nie będziesz tracila kontaktów przez gnoja i jakaś bura suke...

Gość gość
Nie wiem kim jesteś ale już Cię lubię.

Gość gość
Też myślę ze nie powinnam rezygnować z imprez i wychodzenia przez niego, pomyśli że jestem słaba. A ona? Jest zwykłą laską znikąd, a opinie ma dosyć ciekawą, wcześniej obmacywała się z każym którym mogła. Teraz wszyscy widzą ze jej nie zalezy na nim, tylko on widzi w niej cały świat. Podobno kiedy mnie nie ma to nawet nie zwraca na niego uwagi.

Gość gość
Zawsze czułam się lepsza od niej, pod każdym względem. Co prawda obie z aspektu fizycznego jesteśmy podobnie atrakcyjne, jednak inteligencja, ubiór, inna bajka. Zmieniłam się bardzo od czasu kiedy z nim byłam, teraz rozegrałabym to inaczej, może po prostu tutaj straciłam. Zresztą laska z zewnąrz zawsze mniej ma niż "przyjaciółka" z liceum.

Gość gość
Olej leszcza, niech się męczy z nową laską. Zajmij się sobą, za jakiś czas poznasz kogoś i będziesz się dziwiła że mogłaś tęsknić za kimś tak żałosnym...

Gość gość
Dzięki dziewczyny :) w zasadzie zabieganie o niego mija się z celem, bo skoro by mnie kochał to by wrócił. jednak nadal jestem na etapie, żę gdyby powiedział chociaż jedno słowo, ja byłabym znowu jego. Myślę ze kiedy poznam wreszcie kogoś i poczuję się szczęsliwa to przestanę za nim tęsknić, bo na to nie zasługuje. Uważa się za niewiadomo kogo, bo jest przystojny, intelgentny i ma pieniądze, ale wszysctkich traktuje jak śmieci, czsami było mi wstyd z nim wyjść ze strachu zeby czegoś nie palnął w obecnosci moich innych znajomych...

Gość gość
Podobne, ale nie takie same. Może ma troszkę za małe piersi, chłopięcą figurę, wielką twarz itp.? Zemścij się. Przyjdź nastepnym razem z jakimś przystojniakiem.

Gość gość
Ma większe cycki ale jest grubsza. Poza tym udaje wielce wylajtowaną do stopnia że udaje nawaloną. Żałosne. Przyszłam ostatnio na imprezę do niego z kumplem z którym coś się kroiło, ale nie zrobiło to na nim zadnego wrazenia. Wgl ta jego nowa... Ostatnio na swojej imrpezce urodzinowej nie źle się skończył. Ona umyła rączki i pojechała do domu a ja głupia zajęlam sie nim zeby się czasami nie zarzygał albo nie zadławił, połozyłam spac, posprżątalam i rano nawet podałam kawe na kaca. Nawet słowa dziekuje, tylko krytyka za to ze tak spanikowałam. Wyszłam bo nie spoziewalam sie ze mozna być tak chamskim.