Gość sadfat Napisano Sierpień 31, 2014 Postanowiłam schudnąć 10 kg;) kiedyś mi się udało to tym razem też;p pierwszą dobę się głodzę . Zaczełam o 23 więc zobaczymy może wytrzymam też nastepną noc;) ktoś zaczyna teraz?;) będę jadła jogurty i 1 tosta bo to daje mi efekty;) byle nie przekroczyć 1000kcal. Ostatnio troche się obzerałam no i urosła lekka oponka:D mam nadzieję że organizm doatanie lekkiego szoku dostarczanymi kcal i w miare szybko będę wyglądać tak jak planuję;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 31, 2014 10kg to sporo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 31, 2014 na diecie 100 kcal to tylko efekt jojo sama juz wiesz ,bo waga wrocila dieta jesc mniej iecej razy i zdrowiej plus ruch od to jest dieta cud bez efektu jojo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 31, 2014 oblicz swoje dzienne zapotrzebowanie kaloryczne odzywiaj sie zdrowo i wiecej ruszaj mozesz wspomoc sie spalaczami tluszczu :-) z bezpiecznych zrodel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Specjalista Aspazji 0 Napisano Sierpień 31, 2014 Najlepszym sposobem na schudnięcie jest zdrowa dieta i aktywność fizyczna. Można się wesprzeć też specjalnymi zabiegami na przykład z udziałem urządzeń Endermolab lub Maximus, szczególnie tam gdzie pojawia się problem cellulitu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koneweczka 0 Napisano Wrzesień 2, 2014 Póki ostatnie dni jeszcze są ciepłe i w miarę miłe popołudnia panuja wybierz się na rower! W szczególności przed zimą! Poczytaj o zalteach przejażdżek rowerowych :) http://www.menopauza.pl/wellness/sporty_sezonowe/zalety_przejazdzek_rowerowych.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 2, 2014 uzytkowniczko rowniez chce schudnac 10 kg! Mozemy sie razem motywowac! napisz na maila magda661@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość janlkoooo Napisano Wrzesień 2, 2014 Ją chce schudnac 13 kg. Ale zróbmy to racjonalnie, ostatnio sie glodzilam i schudlam ale kilka dni zapomnienia i waze 3 kg więcej niż wazylam. Masakra. Więc może zdrowa dieta jakiś racjonalny ruch? Chętnie sie przyłącze. Mogę podać maila, może przez whassapa? Wymienimy sie numerami tel? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach