Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość engliszgerlhahahahaha

Boję się wrócić do szkoły.

Polecane posty

Gość engliszgerlhahahahaha

Hej. Mam 14 lat. Nie chcę wrócić do sql. Nikt mnie tam nie szaniuje. Jestem nielubiana i uważana za idiotkę. Tak miałam jeszcze jak chodziłam do podstawówki. Wszyscy się ze mnie śmiali, dokuczali mi... Wiem, że często z mojej winy (chodziłam nieogarnięta itd), ale często też z ich winy. Śmiali się moich ciuchów itd. Nie było dnia bez dokuczania. Nie akceptowali mnie. Nikt mnie nie lubił. A mi było przykro. A przez to, że stwierdzono u mnie adhd, to nie umiałam panować nad emocjami i często mnie ponosiły. Ale oni zamiast to zrozumieć, to się śmiali. A nauczyciele często mnie ośmieszali. Sytuacja też nie się zmieniła, jak poszłam gdzie indziej. Też mi dokuczali, śmiali się A NAWET ZE MNą NIGDY NIE GADALI. Tylko z innymi. Znali mnie często z podkoloryzowanych opowieści. A mi i tak było źle. Co bym nie zrobiła to jacyś idioci z innych klas by drwili. Np teraz do nas do gimbów przychodzą takie idiotki z 6kl co non stop się śmiały itd. Miałam ochotę im ....... Ale nie, chamowałam się, ale czułam się okropnie. I do tego w klasie nikt nie chce ze mną siedzieć itd. Boję się, że ten koszmar się powtórzy. Co robić. Ps nie umiem tego ignorować.

Śmieją się z Ciebie, żeby poczuć się lepiej, bo są słabi i goowno potrafią. Zazwyczaj robią to nieudacznicy o niskiej samoocenie. Kiedy zrozumiesz to, to popatrzysz na nich inaczej. Jak na zagubione małe istotki, które są zagubione i śmieją się z innych ponieważ są niedowartościowane w domu. One potrzebują Twojej akceptacji

Gość gość
Dziwi mnie reakcja nauczycieli, a ty staraj się tym nie przejmować się, chociaż jest to trudno. Może jest w szkole psycholog? Tak czy inaczej są ludzie i ludziska, ignoruj ich. Nie masz nawet żadnej dobrej przyjaciółki?

Gość gość
opowiedziałas o tym rodzicom? rodzenstwu?