Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Blondynki są obleśne, większość z nich wygląda tanio, kiczowato, prostacko

Polecane posty

Gość gość
blondyni też, a niektórzy maja do tego platfusa i zero rozumu we łbie..takie c***y bezwolne, bllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh

Gość gość
Lubię takie pijane na imprezach popykać :)

Gość gość
one i tak do niczego innego sie nie nadają

Gość gość
Żal mi ludzi, którzy oceniają innych po kolorze włosów. Jak dziecko, które nie je zielonych warzyw, bo tak sobie ubzdurało i już. A każdy choć odrobinę rozgarnięty człowiek wie, że zarówno wśród blondynek jak i brunetek są takie, które wyglądają tanio i prostacko oraz te z klasą. Więc albo to prowo, albo kolejny dowód na to, że ludzie są coraz głupsi w dzisiejszych czasach.

Gość gość
Typowe blondynki są mdłe Te, które się farbują i to na taki chamski biały wyglądają komicznie, jak takie wiejskie wersje Lady Gagi :D

Gość gość
Co obleśnego jest chociażby w Charlize Theron, która też jest blondynką? Bo widzę w niej piękną kobietę, ale widocznie dziwny jestem :P

Gość gość
Typowych blondynek jest 1-2% populacji :D Więc mówicie o laskach farbowanych ja jestem naturalna blondynką, tyle, że nie jasną. http://img.szafa.pl/forum/1/foto_cache/e08/e07/58b/6c5/6e5/e49/0d6/0c5/3de/d02/64_500x640.jpg jeśli kobieta na tym zdjęciu jest mdła to ja współczuję gustu :D a własnie te normalne blondynki mają często ciemna oprawę oczu

Gość Taka_Jedna_
Znam fajne blondynki.. Sama jestem brunetką:)

Gość gość
haha, to jest naturalny kolor charlize http://1-ps.googleusercontent.com/x/www.becomegorgeous.com/static.becomegorgeous.com/img/arts/2013/7/charlize-theron-hair-styles-and-colors-through-the-years/gallery_big_charlize-theron-with-natural-hair-color.jpg ludzie, 99% jasnych blond włosów to farbowane. ja w całym swoim życiu poznałam 2 dziewczyny co mają naturalnie jasny blond

Gość gość
Dziewczyna z linku jest chyba bardziej szatynką niż ciemną blondynką :)

Gość gość
Mój kruczoczarny wujek w dzieciństwie miał BIAŁE włosy. większość dzieci ma mega jasne a potem ciemnieją wiec zanim kogoś nazwiesz baranem pomyśl i zobacz jakie ona ma odrosty na wielu zdjeciach (a nie to pewnie naturalnie :P)

Gość gość
Charlize jest niezła Miałam na myśli bardziej farbowany blond w polskim wydaniu

Gość gość
Jasne włosy występują naturalnie prawie we wszystkich grupach etnicznych, jako rodzaj RZADKIEJ mutacji, która jest jednak trudno zauważalna u większości populacji albo zauważalna tylko U DZIECI. Jednakże, szczególnie w Europie, w pewnych grupach ludności, zamieszkujących określone rejony geograficzne (np. Skandynawia), włosy koloru blond często spotyka się u ludzi już dorosłych.

Gość gość
ja jestem blondynka i podobam sie wszystkim facetom:D

Gość gość
Bo ona jest ciemną blondynką, ja nie powiedziałem że to jak wygląda teraz, to jej naturalny kolor... ale nawet ufarbowana na jasny blond wygląda ślicznie i naturalnie. Wszystko jest kwestią twarzy, jednym pasuje blond, innym nie... a że mamy modę farbowania się na świński tleniony blond i czarno, to już inna sprawa.

Gość gość
Wszystkim się nie podobasz. :D w blondynach gustują panowie z mało wysublimowanym gustem, innymi słowy, dresy z remizy

Gość gość
ja nie mówię, że jest brzydka :P ale rozwala mnie jak ładna, ufarbowana trafnie to już jest naturalna, a jak zrypany kolor to straszna obleśna i sprawia, ze ten kolor jest fee. sprawa też jest taka, ze większość farbuje w domu, bo nie stac ich na fryzjara a farba 10-30zl kosztuje. osobiście używam henny dla nadania blasku i glebi naturalnemu kolorowi włosów, ale część osób woli wieksze zmiany ;)

Gość gość
A co ma kolor włosów do atrakcyjności? Blondynka ci się nie podoba, ale farbowana na czarno już pewnie tak :P

Gość gość
Bo farbować to trzeba się umieć, włosy nie mogą mieć jednolitego koloru, bo to nienaturalnie wygląda, jak ktoś farbuje się na blondynkę lub szatynkę powinien pomyśleć o delikatnych pasemkach, aby to wyglądało naturalniej.

Gość gość
Odpowiedni kolor włosów ma dużo do wyglądu. Ten kiczowaty biały to wszędzie widać, ten czarny to bardziej na prowincji, gdzie laski nie mają się komu poradzić jaki kolor byłby ładny.

Gość gość
no i zadbać o brwi ;) mnie smieszą połączenia brwi jaśniutkie-wlosy krucze, brwi czarne-włosy białe, brwi szaromysie - włosy ogniście rude lekkie pasemka, brwiom nadany odcień włosów (delikatnie można przecież) i już przyjemniej i naturalniej

Gość gość
jestem blondynka i podobam sie wszystkim mezczyznom;) cos pokroju dresa czy szczeniak z kafe to nie mezczyzna:D wiec nie biore tego chlamu pod uwage, z reszta dresy nie zwracaja na mnie uwagi, bo nie maja szans, gardze nimi i to widac, a mezczyznom na poziomie sie wszystkim podobam, gdzie nie pojde to zabiegaja o mnie naprawde przystojni, wyksztaceni panowie na stanowiskach, takze blondynki sie podobaja i to bardzo :)

Gość gość
mezczyznom na poziomie sie wszystkim podobam, gdzie nie pojde to zabiegaja o mnie naprawde przystojni, wyksztaceni panowie na stanowiskach xxxxx jakie leki bierzesz? Tez chce !

Gość gość
a mezczyznom na poziomie sie wszystkim podobam x Nie rozróżniasz podstawowych rzeczy, to ze wszyscy faceci chcą cię przelecieć, to niekoniecznie kwestia podobania, widocznie wyglądasz na łatwą i stąd to zainteresowanie :P