Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szukam faceta który nie patrzy na wygląd ale na sercee

Polecane posty

Gość gość
Powinnaś go znaleźć w supermarkecie. To będzie ten który kupi pasztet ;)

Gość gość
Ja mam serce tyle że wyglądam jakbym miał Downa, i żadna mnie nie chce dlaczego jestem spokojnym facetem bez nałogów mam pracę stałą zarobki 2800 mieszkam sam mam 33 lata lubię sport, turystykę często jeżdżę na wycieczki.

Gość gość
no to mamy kandydata :D

Gość Mindymindy
Nie przesadzajcie,tak faceci ogólnie to wzrokowcy,ale spójrzcie ile jest kobiet otyłych w zwiazkach?Jakby wszyscy facec***atrzeli na wyglad,to te kobiety byłyby same.

Gość gość
A ja wolę takiego, co patrzy również na wygląd, bo nie mam się czego wstydzić.

Gość gość
Cooo? Dobry żart

Gość gość
tak, a dlaczego?

Gość gość
no słucham kafeteryjna qrwo co masz mi do zarzucenia????

Gość gość
Kurwa cię wysrała paszczurze.

Gość gość
ty kafeq****, z taka przeszłością jak twoja nigdy faceta nie znajdziesz a jak już któryś zechce cie przelecieć albo wsadzić ci k****a w twój brzydki śmierdzący ryj, to zaraz potem cie rzuci jak brudną szmatę, którą jesteś.

Gość gość
i możesz się kafeq***o odchudzić do samych kości, i tak ci to nie pomoże.

Gość gość
W jesteście powaleni.Zazwyczaj jest tak że facet,baba szuka ideały.Dyma się z kim leci a i tak wychodzi za pasztet jakiego nigdy nie jadła. Taka statystyka i taka prawda. Ideał jeśli istnieje to się nie nadaje.

Gość gość
Z jaką przeszłością? :D k***a wiesz z kim piszesz? Nie jestem twoją koleżanką. Weź leki

Gość gość
a kim ty jesteś, NO KIM????? byłą prostytutką co tu nawołuje dziewczyny do sprzedawania swojego ciała, jesteś SZMATĄ

Gość gość
no i tak nie będziesz szczęśliwa bo może i Cię polubi ale stał do Ciebie mu nie będzie. jedynie palce i język. i Twoje frustracje i w końcu zdrady.

Gość gość
Nie zwracaj uwagi na pop*****leńców, tu sporo ludzi leczonych psychiatrycznie. A ideał istnieje ;) tyle, że ten ideał może być łysiejący/siwiejący, mieć śmieszny nos, krzywe zeby, może być leniwy czy też własnie pedantyczny. każdy ma swój ideał-nieidealny :P

>>>szukam faceta który nie patrzy na wygląd ale na sercee<<< Może niewidomego :D ? Niewidomy zwraca za to większą uwagę na zapach i tembr głosu kobiety :). Nie istnieje ZDROWY NA UMYŚLE mężczyzna, który zupełnie ignoruje wygląd swojej najbliższej istoty. Powiem więcej: jeżeli rzeczywiście ignoruje jej wygląd, to znaczy, że mu na niej nie zależy i taki związek nie ma prawa bytu :(. A jeżeli chodzi o samo dobre serce, to podobno dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane. Parę razy uciekłem przed dziewczyną z bardzo dobrym sercem (niestety totalną ofiarą losu), którą w związku musiałbym traktować jak dziecko lub osobę niedorozwiniętą psychicznie :(. Kobieta w związku to partner i oprócz dobrego serca musi posiadać cechy, które na to partnerstwo pozwolą.

Gość gość
Pomyliłaś mnie że swoją kumpelą z burdelu?

Gość gość
gość dziś Ja mam serce tyle że wyglądam jakbym miał Downa, i żadna mnie nie chce dlaczego jestem spokojnym facetem bez nałogów mam pracę stałą zarobki 2800 mieszkam sam mam 33 lata lubię sport, turystykę często jeżdżę na wycieczki. I tu się mylicie obie płci bo mnie nawet podniecają rozebrane gołe zdjęcia otyłych kobiet, no oczywiście że te z super urodą również ale to dla mnie za wysoki pułap i tylko pomarzyć mogę tylko że na takiego jak ja z twarzą Downa która kobieta spojrzy popłakałem się to pisząc ale prawda boli, mogę tylko miłość kupić nic więcej mi nie pozostaje.

Gość gość
ty jesteś z burdelu.

Gość gość
Faceci tak piszą o kobietach że aż skręca fu a żonie pussy licking robią mało tego kochankom też.

Gość gość
Ja taki jestem. Nie zdarzyło mi się do tej pory, ale jeśli bym kogoś polubił czy pokochał to jego wygląd zupełnie by mnie nie interesował.

>>>Ja taki jestem. Nie zdarzyło mi się do tej pory, ale jeśli bym kogoś polubił czy pokochał to jego wygląd zupełnie by mnie nie interesował.<<< Nie jesteś taki, jakiego oczekuje autorka tematu, bo Ty NAJPIERW musiałbyś kogoś polubić/pokochać (choć za cholerę nie zrozumiem, jakie znaczenie ma wygląd w lubieniu :D), a dopiero POTEM jego wygląd przestałby Cię interesować. Co także jest KŁAMSTWEM :(. Jeżeli przestałby Cię interesować wygląd najbliższej osoby, to przestałaby Cię również interesować ta osoba (wygląd jest integralną częścią człowieka). Jeżeli ukochana kobieta nagle przybierze postać samicy goryla, to każdy NORMALNY facet to zauważy :D, jeżeli jednak dostanie tylko wysypki, albo przytyje/schudnie, to kochający facet tego "widzieć" nie będzie :) :) :). Tak po prawdzie, to tylko kobiety do takich zmian uwagę przywiązują.

Gość gość
Pieprzysz misio jak potłuczony, idź spać. ;)

Gość gość
Misio grubaski nie mają wyglądu

>>>Misio grubaski nie mają wyglądu<<< Po pierwsze: co mają grubaski wspólnego z tym tematem? To znowu Ty M... ? :D :D :D x Po drugie: wygląd ma każdy :D, inaczej nie mogłabyś czepiać się stale tego wyglądu grubasek :D :D :D. Co by Ci wtedy z życia zostało :D :D :D ?

Gość gość
Nie mają estetycznego wygladu I to grubaski czepiają się zgrabniejszych

Gość gość
A ja bym takiego wytarmosiła szczupaska ;-)