Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikaa11

Wkurza mnie jego matka

Polecane posty

Gość Mikaa11

Witam, wiem że już były tutaj podobne wątki, aczkolwiek muszę sama podzielić się moim problem. Mam 19 lat, mój chłopak 21, bardzo denerwuje mnie jego mama. Jest dla mnie bardzo miła, cały czas powtarza mi jaka to fajna, mądra i ładna dziewczynę ma jego syn, na początku było to miłe to fakt, ale jest za bardzo opiekuńcza, mimo tego że mieszka ze granicą, do Polski wraca np raz na trzy, cztery miesiące, na tydzień, to codziennie wydzwania do niego albo na skejpie, a jeśli go nie ma to na telefon się dobija sprawdzić czy żyje, jakby miał 3 lata, a na juz 21, on sam nie jest lepszy, mimo tego że pracuje to na mieszkanie oraz za studia płaci mu mama, on sobie sam nawet skarpetek ami majtek nie kupi ! Potrafi wydać wszystko na byle co i wołać od mamy, bo mu wypłata nie starcza, jego mama cały czas mi podkreśla ze jej chłopak to mami synek, potrafi mu sprzątać w jego pokoju w domu rodzinnym w którym mieszka na weekendy, nawet na wakacje jak jechaliśmy to mama mu pieniądze dawała dla nas, pakowala go, ja mu to mówie wprost ze mnie wkurza to jak siedzimy razem a tu już jego matka dzwoni, ja rozumiem raz w tygodniu, wtedy jest o czym rozmawiać ze sobą ale żeby codzienne! A co wy o tym sądzicie? Ze przesadzam?

Kiedyś sama będziesz mamą i zrozumiesz więcej z tego co się dzieje teraz. Poobserwuj jak on się odnosi do mamy i jaki dla niej jest. To ważne bo na dłuższą metę będzie taki też dla Ciebie.