Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak chce wydać 350 zł na grę...

Polecane posty

Gość gość

Chce kupić jakąś tam edycję wiedźmina, którego jeszcze nie ma. Wersja kolekcjonerska kosztuje 350 zł i on chce to kupic, a tam jest tylko jakiś wisiorek, kupia figurka i gra.... co robić, żeby go zniechęcić?

Gość gość
To chyba się spóźnił, edycja kolekcjonerska limitowana została wykupiona w pierwszym dniu sprzedaży i chyba była droższa niż 350zł, bodajże kosztowała około 450zł. Niech kupuje, sam zamówiłem, bo Wiedźmin jest wart wsparcia, to pierwsza Polska gra na światowym poziomie i jak ktoś lubi wiedźmina, to i grę powinien mieć. 350zł to tyle co buteleczka dobrych perfum, jego kasa, więc ma prawo wydawać na to na co chce.

Powiedz mu, żeby ściągnął sobie klienta sieci bit torent, następnie by ściągnął tę grę za free, w nocnym transferze :D Natomiast kasę, niech przeznaczy na jakiś wyskok z Tobą, we dwoje, okraszony gorącym finałem :P Starczy ;)

Gość gość
Edycja kolekcjonerka Wiedźmina została wykupiona, została jedynie wersja normalna za 129,99zł, więc nie musisz się martwić :)

Jeśli posiada na to swoje fundusze to dlaczego ma sobie nie kupić? Przecież to jego pieniądze, może wydać na co chce.

Gość gość
Boli że chce wydać 350zł na siebie, a nie na ciebie :P I dobrze robi, niech ma coś od życia, poza tym jak ktoś wyżej napisał już się spóźnił z edycją kolekcjonerską, bo ona sprzedała się w kilka godzin.

Jak Ty chcesz już teraz dysponować jego pieniędzmi to o matko co byłoby po ślubie. Już mu współczuję:)

Gość gość
a tam jest tylko jakiś wisiorek, kupia figurka i gra x A zdajesz sobie sprawę z tego że to może być niezła inwestycja, kto wie czy za 50 lat ta figurka i wisiorek nie będą warte nastu tysięcy :P

Gość gość
Dlaczego nie na erotyczny? Może tą figurką da się masturbować? :P Poza tym Wiedźmin znany jest ze swoich podbojów... zwłaszcza w grze, gdzie jest możliwość bzykania kobiet różnych ras :P

Gość gość
Haha, a mój chce kolejną elektryczną gitarę za 10x tyle i nawet pójdę z nim do sklepu ;)