Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zainteresowac soba faceta?Nietypowa sytuacja

Polecane posty

Gość gość

Witajcie,mam na imie Karolina i mam 30lat,mam male dziecko i nieudane malzenstwo za soba (zdrada meza),choc wciaz nieszkamy w tym samym domu (kredyty itp)... Niedawno zmienilam prace i poznalam Jego,kogos kto od pierwszego spotkania dziala na nnie niesamowicie.Ale nie w tym klopot,jestem atrakcyjna i inteligentna kobieta,doradzcie w jaki sposob zwrocic na siebie uwage?niestety utrudnieniem jest to ze on pracuje w innym budynku"jest managerem salonu-sklepu i ja zabardzo nie mam tam po co chodzic(bo to nie sa art potrzebne na co dzien) doradzcie prosze!

Gość gość
Zajmij się dzieckiem roz\kla\piocho a nie szukasz nowego bolca, do tego mieszkając jeszcze z mężem i spłacając kredyty. Powinnaś się wstydzić :O Zresztą jakbyś mu się podobała to sam by Cię poderwał, nic nie musiałabyś robić. Widocznie Cię nie chce. Po co mu mężatka roz\klap\iocha? On sobie znajdzie bezdzietną panną 🖐️ a ty się zajmij swoim dzieckiem a nie za fagasem latac, wstyd

Gość gość
inteligentna kobieta pakuje się w nieudany związek i szuka pomocy na forum? co to za typ inteligencji? :o

Gość gość
Ja nie wiem po co na sile interesowac kogos. Ja nic nie robie i i tak sie mna faceci interesuja

Gość gość
Nie szukam pomocy,a porady :p a to roznica. Mna tez sie iinteresuja,ale mi chodzi o tego JEDNEGO konkretnego

Gość gość
jak jesteś inteligentna to sobie poradzisz sama kłopot w tym, że do związku wnosisz bonus w postaci dziecka może pan menadżer nie jest taki głupi i nie wpakuje się w taka inwestycję

Gość gość
Ja to bym zaryzykował i wprost powiedziałbym że byłoby mi miło umówić się na kawę . Tylko że ja facet jestem

Gość gość
Żle to rokuje niestety. Dziecko to jeszcze dość normalna sprawa, ale mieszkanie z byłym mężem? W dodatku jesteś zdesperowana. Żaden normalny, fajny facet na to nie pójdzie.

Gość gość
Zostaw dla go jakiejś samotnej bezdzietnej panny ty roz\klap\iucho. Ty juz mialas rodzinę, a teraz dzieciorem sie zajmij. A on niech sie ożeni z panienka jakąś, nie niszcz mu życia zarozumiala roz\klapio\cho, ktora wyzej s\ra niz doopa ma

Gość gość
powiedz mu ze masz juz dziecko i nie bedziecie sie juz musieli meczyc z pieluchami