Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Druga kreska na teście ciążowym w dziwnym miejscu

Polecane posty

Gość gość

Witam do okresu mam 9 dni juz dziś rano zrobiłam test paskowy. Kontrolna wyszła mocna a potem wyszła druga kreseczka pod ta naklejką max... Teraz nie wiem co jest grane... Nigdy sie z takim czymś nie spotkałam. Dodam ze staramy sie o dzidziusia. Czy któraś z was miała taki przypadek? Postaram sie umieścić zdjęcie

Gość gość
Proszę powiedzcie co o tym myślicie? Czy któraś miała podobnie?

Gość gość
Halo nikt nie miał takiej sytuacji?

Gość gość
Test najprawdopodobniej uszkodzony. Zrób kolejny. Natomiast co do testów paskowych to z doświadczenia wiem, że bardzo często jest coś z nimi nie tak, nie wiem czemu. Najlepiej kup płytkowy. :)

Gość gość
Zrobię kolejny za tydzien... Zawsze robiłam paskowe i nigdy nie miałam czegos takiego... Hmm jakby był uszkodzony to czy nie powinna sie pojawić kontrolna? Zreszta nie wiem... Jestem zmieszana tym faktem

Gość gość
Czy któraś miała podobnie?

Gość gość
Miałam podobnie, wyszła mi druga kreska, jaśniejsza pod naklejką, zrobiłam płytkowy i wyszedł negatywny. Dwa dni później przyszła @. Paskowe ostatnio się coś popsuły. Znajoma też miała z nimi problem. Powtórz z rana płytkowy.

Gość gość
No kurczę chyba będę musiała poczekać do daty miesiączki i wykonać jakiś inny test

Gość gość
Ta kreska jest nieistotna . Piszę, by Cię uspokoić. Ja np. zawsze robiłam płytkowe i z ciekowości wyjmowałam ten pasek- druga kreska zawsze się pojawia w tym miejscu :P Ale nie jest to kreska testowa.

Gość gość
ja mysle ze robienie testu 9 dni przed okresem to mega głupota i nieznajomośc biologii

Gość gość
a ja myślę, że głupotą jest dopatrywanie się jakiegoś sensu w kresce, która nie jest kreską testową ! Instrukcji obsługi nie czytacie? Testowa jest jedna i w innym miejscu. Ta dalsza kreska jest normalna i występująca w każdym przypadku.

Gość gość
Ja mam 26dc, 11 po owulacji i tez mi tak wyszlo.