Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Peach_1

co chcecie zmienic w swoim zyciu i jak GRUPA WSPARCIA

Polecane posty

Gość Peach_1

Ja mam juz dosc stania w miejscu, nic sie nie zmienia!!! Dalej to samo- a lata leca. Moje zycie nie uladalo sie wogole do tej pory. Caly czas walka, caly czas klody pod nogi. Mam juz dosc tego. Ale ogrom tego co musze zrobic zeby zmienic swoja sytuacje mnie przytlacza...... musze zmienic 3-4 grubsze rzeczy w moim zyciu: praca, miejsce zamieszkania...I inne. wydaje mi sie ze wspinam sie na ta gore I wspinam....gora jest ogromna a szczytu dalej nie widac!!!! Wiem ze juz nie dam rady tak dluzej zyc. Chce splenic swoje marzenia, mam dosc ciaglego braku kasy..... wiem ze sa ludzie ktorzy spelniaja swoje marzenia...I maja fajne zycie.....do cholerki to ja tez tak chce! Mam dosc bycia w ogonie. Ilez mozna. Chcialabym zeby przylaczyli sie tu ludzie ktorzy tez chca zmienic swoja sytuacje I robic cos pozytywnego............ Napiszcie cos o sobie....co chcecie zmienic

Ja zamierzam popracować nad wadą wymowy, chodzić po teatrach ze sztukami, zdać maturę (możliwe, że też egzamin zawodowy). Iść na studia pedagogiczne. Robić karierę w polskim show biznesie, szukam jakiegoś mieszkania. Ewentualnie pójdę do hotelu robotniczego.