Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy sa tu jacys nauczyciele czy zazdroscicie kolegom ze ucza wuefu

Polecane posty

Gość gość

i mniej sie orobia jak wy i nie sprawdzaja klasowek itd?? zazdroscicie nauczycielom wychowania fizycznego albo nauczycielom przyrody lub plastyki i religii?? bo ja ucze jezyka obcego i mam dosc tego ze oni pobieraja te sama kasiore a nie musza sie męczyc a ja nocami nie spie bo mam przedmiot wymagający czy was tez trafia szlag o to??? jezyk jest najbardziej wymagajacy niestety i to jest naprawde chamstwo ,ze inni biora tyle samo kasy a nic sie nie męczą:(

Gość gość
Mogłaś iść na inne studia, albo nie uczyć w szkole. NIe widzę problemu.

Gość gość
jasne... przynajmniej uczę czegos przydatnego..

nie jestem nauczycielem ale jestem uczennica, czy wf'ista ma lepie? Hmmm zalezy jaki, u nas w szkole jeden jest taki mega z prawdziwego zdażenia, tłumaczy, ćwiczy pokazuje jak wykonać dane ćwiczenie, a inni sa beznadziejni nic nie robia nie zalezy im zeby kto kolwiek ćwiczył, stawiaja 5 za byle co .... to jest dopiero nie sprawiedliwość zeby dwóch nauczycieli, z tego samego przedmiotu dostawało taka sama wypłate skoro różni sie ich podejscie do wykonywanych czynności ( mi w 1kl trafił się ten lepszy, a teraz? mam nadzieje ze się nie zmieni)

a nauczyciele to jak w ogóle maja płacone za godzinę ? czy jak?

na tych przedmiotach nie robią nic alni nauczyciele ani uczniowie, chyba, że zdarzy się nauczyciel plastyki czy wfu z powołania, Ty masz szanse kogoś czegoś nauczyć więc nie męcz na necie tylko pomyśl z innej strony albo zmień zawód...

Gość gość
Fakt uczysz czegos przydatnego, ale uważam, że inne przedmioty, takie jak matma np. też są potrzebne. Wiedziałaś, że tak będzie, po co w takim razie pchałaś się do szkoły? Trzeba było pracowac jako tłumacz czy cos.

Gość gość
dokladnie autorka uczy najwazniejszego przedmiotu w szkole ale wg niej bo brak jej pokory. ja najwiecej wynioslam z etyki bo mielismy najlepsza nauczycielke pod sloncem a z englisza nie robilismy kompletnie nic. etyka byla wymagająca i najwiecej sie nauczylam z tego przedmiotu i wiedzy i zycia..same sprawdziany i wiedza z innych systemów religijnych..nauczyla mnie ta etyka ciekawosci swiata i tego ,że jestem dzis czlowiekiem naprawde fajnym i wartosciowym.:) dziekuje pani etyczce ,która miala doktorat jako jedyna w calej szkole i wtedy w powiecie:)

Gość gość
nauczyla mnie ta etyka ciekawosci swiata i tego ,że jestem dzis czlowiekiem naprawde fajnym i wartosciowym Samo to że próbujesz nas o tym przekonać świadczy o czymś odwrotnym.

Gość gość
angielski to najwazniejszy przedmiot w szkole a nie mtematyka ktora do niczego sie nie przydaje chyba tylko do liczenia jakichs głupot na polibudzie:)

Gość gość
Skoro tak się męczysz będąc nauczycielką to co ty jeszcze robisz w szkole? Z tym angielskim też palnęłaś, to prosty przedmiot, i tak większość z was uczy tak, że dzieciaki nie wiedzą jak poprawnie wypowiedzieć podstawowe słowa. Dno i 2 metry mułu.