Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu gdy ktoś Was zrani udajecie, że nic Was to nie obeszło?

Polecane posty

Gość gość

Rozumiem, ze niby mamy nie dawać drugiej osobie satysfakcji, ale ja nie uważam żeby dobrym pomysłem było granie, że szybko zapomnielismy i żyjemy dalej, bo przeciez czesto te osoby sa dla nas bardzo wazne, rozdzieraja nam serce i zostawiaja kompletnie rozbitych. Po co wstydzić się uczuc? Nie mówię o robieniu z siebie ofiary, ale wydaje mi sie że niektórzy krzywdzący lepiej by zrozumieli swój bład gdyby zostalo im to wypomniane, przedstawione jasno i przypominane, bo oni bardzo szybko chcą zapomniec o swoich błędach.

Gość gość
Np. krzywdzący mogli coś zrobić specjalnie, więc taka ignorancja jest najlepsza.

Gość gość
Tak, masz rację-ten kto popełnia błąd bardzo szybko chce o tm zapomnieć. Ja czasami mam ochote iśc i wykrzyczeć swoje racje pewnej osobie, która do konca zycia bedzie zadrą w moim życiu, ale nie zrobie tego. Po 1. nie chce tej osoby wiecej widziec, a po 2 ta osoba nie widze swojej winy i ma swoje racje, w które wierzy bardzo solidnie. Nie przyzna sie do błędu nigdy, nawet jakby go zrozumiala i ja o tym wiem.

Gość gość
Własnie, popieram przedmówczynie. A boza tym tak jak mowilam, niektorzy sa tak zapatrzeni w siebie i swoje racje, że za cholerę nie zauważą błędu.