Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdyby Rosja zagrażała w przyszłości Polsce to co robicie ? Zostaniecie tu ?

Polecane posty

Gość gość

i dacie się zabić lub ponownie zrusyfikować ? Ja wtedy zabieram moj dobytek, meza, syna i spieprzamy do Ekwadoru albo do Szwajcarii. Nie mam zamiaru ginąc za zieloną wyspe :D

Gość gość
uciekamy

Gość gość
GÓ/WNO macie pojęcie o sytuacji zagrożenia wojennego.

Gość gość
będę walczyć na śmierć i życie :)

Gość gość
ucieklabym nie ma sensu walczyc za ten burdel

Gość gość
po pierwsze, putin w ogole nie zamierza brac sie za Polske, t tylko straszenie mediow bo wystraszonym spoleczenstwem latwiej sie kieruje. Po drugie, w razie konfrontacji nikt sie was nie bedzie pytal, wszyscy mezczyzni zdolni do sluzby wojskowej dostana karty mobilizacyjne z data i godzina zgloszenia do jednostki. Jezeli ktos sie bedzie uchylal, to przyjedzie samochod z kogutem literkami ŻW kilku roslych panow w beretach i pokaza gdzie jest wasze miejsce - na froncie. Inaczej sad wojenny i do 5 lat wiezienia. Nikt sie was nie bedzie pytal, czy wy chcecie.

Gość gość
jakie karty ? po kogo ? po facetów w rurkach z ajfonem w reku ? :D A kiedy sprawdzą status i lajki na fejsie ? :D a moze po tym z chorobami psychicznymi i fobiami ? Co dziesiąty Polak ma depresje, fobie spoleczną lub nerwice i bierze jakies leki psycho :D

Gość gość
jakie karty ? po kogo ? po facetów w rurkach z ajfonem w reku ? smiech.gif A kiedy sprawdzą status i lajki na fejsie ? smiech.gif a moze po tym z chorobami psychicznymi i fobiami ? Co dziesiąty Polak ma depresje, fobie spoleczną lub nerwice i bierze jakies leki psycho smiech.gif Czy w rurkach czy w normalnych spodniach, kazdy taka karte dostanie. A fobie czy inne psychiczne schorzenia w razie mobilizacji orzeka wojskowy lekarz, inaczj 95 % byloby chorych.

Gość gość
Uważam, że z Putinem trzeba się dogadać, jeszcze nie jest za późno. Rosja powinna utworzyć nad Polską protektorat. Wraz z Rosją Polska mogłaby podbić Niemcy i Francję, przecież te wszystkie zachodnie sojusze są gó'wno warte. Niemcy i Francuzi nie będą umierać za własną wolność, nie mówiąc już o wolności Polski. Jeśli Polska nie sprzymierzy się z Rosją, to Merkel z Putinem zawrze tajne porozumienie i granica Rosji będzie na Odrze. Trzeba uprzedzić działania Niemiec.

Gość gość
"będzie tu lżej bez Waszego smrodu tchórza" przecież pozwalanie by rodzina gineła i cierpiała jest takie odważne :D ja też spieprzam, wolę być tchórzem i żyć szczęśliwie z tymi których kocham niz doświadczań wojny

Gość gość
" w razie konfrontacji nikt sie was nie bedzie pytal, wszyscy mezczyzni zdolni do sluzby wojskowej dostana karty mobilizacyjne z data i godzina zgloszenia do jednostki. Jezeli ktos sie bedzie uchylal, to przyjedzie samochod z kogutem literkami ŻW kilku roslych panow w beretach i pokaza gdzie jest wasze miejsce - na froncie. Inaczej sad wojenny i do 5 lat wiezienia. Nikt sie was nie bedzie pytal, czy wy chcecie." Głupoty piszesz, taki scenariusz to ostateczność. Za co płaci się żołnierzom zawodowym, za bieganie po poligonie gdy nie ma żadnego zagrożenia z zewnątrz?? A ludzie, którzy nigdy nie mieli do czynienia z bronią będą robić za mięso armatnie? Trochę się zagalopowałeś...

Gość gość
Uciekam, i tak mam zamiar się stąd wyprowadzić po studiach.

Gość gość
A moze grozic i 20 lat wiezienia mam to w doopie zabieram w razie czego brata do siebie za granice nie bedzie walczyl w obronie tego kraju ..

Gość gość
gość dziś Uciekam, i tak mam zamiar się stąd wyprowadzić po studiach. Bardzo madrze ! W Polsce nic nie ma dla mlodych ludzi.

Gość gość
wszyscy chyba nie uciekna

Gość gość
Ja s*******am i to w podskokach! Powtarzam, w podskokach!