Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DLACZEGO STARZY LUDZIE SĄ TAK POJE'BANIE TĘPI??!!

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi kościół, wyłudzenia pieniędzy itd. Wytłumaczcie mi to bo ja tego sam nigdy nie ogarne.

Gość gość
Ostatnio czytałam o tym artykuł i bylo tam o tym, że oni wychowali się trochę w innych czasach, dziś jest o wiele więcej różnych rzeczy, oni się gubią w tych nowościac, w dodatku często są bardzo samotni, a wiesz jakie socjotechniki psychologiczne się stosuje na ludziach zeby ich do czegoś namówić.. I wychodzi potem. Ale ja mam nadzieję, że na starość będę nowoczesną babcią:)

Gość gość
Do kościoła chodzą z nudów. Stary schorowany i samotny człowiek jakie ma mieć inne rozrywki ? Idzie tam, gdzie spotka jemu podobnych - do kościoła. Poza tym łatwiej żyć mimo trudów, kiedy się w coś wierzy. Mają też wrażenie, że "ktoś" nad nimi czuwa, jest z nimi. Kiedy wszyscy ci, którzy być powinni naprawdę dawno temu poszli w p**du. Wyłudzają cwaniacy, szukają łatwych ofiar jakimi są osoby starsze. W świecie zwierząt też tak jest, drapieżniki polują na słabe osobniki. Siła, zmysły już nie te, także większość życia spędzone w innych czasach. Spróbuj się wczuć w ich sytuację.