Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 64l

Jak pan Jarosław Kaczyński dojdzie do władzy to wreszcie będzie porządek

Polecane posty

Gość gość 64l

Nie będzie aborcji, antykoncepcji, wyśmiewania Kościoła Powszechnego i biskupów, masońskiej telewizji TVN, poparcia dla seksu przedmałżeńskiego, masturbacji, pocałunków francuskich i innych ohydnych dewiacji.

Gość gość
A w drugiej kolejności cenzura internetu a następnie monarchia :(

Gość gość 64l
Co więcej, wreszcie będzie sprawiedliwość - zabierze się bogatym, tak aby wszyscy mieli równo, a nie że ja muszę się martwić czy mi starczy na leki, a ktoś nakrat i ma wille

Gość gość
baju baju jak Jarosław dojdzie do władzy to będziemy państwem wyznaniowym .

Gość gość
I zasponsoruje Ci słownik ortograficzny 🖐️

Gość gość
A co złego jest w pozycji 69 i innych formach miłości francuskiej, jeżeli uprawiają ją mąż i żona?

Gość gość 64l
Uniemożliwia poczęcie dziecka.

Gość gość
gość 64l dziś Uniemożliwia poczęcie dziecka. Jak uniemożliwi poczęcie dziecka wypluwa i wprowadza spermę do pochwy co ty gadasz.

>>>Jak pan Jarosław Kaczyński dojdzie do władzy to wreszcie będzie porządek<<< Jak w dobrze zarządzanym obozie koncentracyjnym :D :D :D .

Gość gość
misio, a kogo Ty widzisz u steru rządu?

Gość gość
Możesz nie dożyć tej doniosłej chwili

Gość gość
sorry ale kto go do tej władzy dopusci?? przeciez on jako polityk jest od dawna skonczony

Gość gość
A co w tym złego że uniemożliwia poczęcie dziecka? Naturalna antykoncepcja. Zmień częstotliwość bo Radio Maryja zlasowało ci mózg 🖐️ P.S. Kamasutra to jeden z najlepszych wynalazków ludzkości.

>>>misio, a kogo Ty widzisz u steru rządu?<<< Nie bawię się w politykę, jeżeli nie zagraża mi bezpośrednio. Na Konzentration Lager ochoty nie mam :(. I żeby nie było, że jestem zaślepiony, to podczas wyborów samorządowych, na moich sklepach, wisiały reklamy wyborcze człowieka, należącego do partii prezesa. Zrobiłem to, bo był na nich mój przyjaciel, a przyjaźń jest dla mnie ważniejsza od polityki :).

Gość gość
Po raz pierwszy zgadzam się z misiaczkiem

Gość gość
jakoś sobie nie przypominam, życia w obozach za czasów rządów Kaczyńskiego, a były to całe 2 lata może Ty żyłeś w jakiejś innej Polsce

Gość gość
szkoda, że PiS nie będzie mógł aresztować i uwięzić Tuska.

>>>jakoś sobie nie przypominam, życia w obozach za czasów rządów Kaczyńskiego, a były to całe 2 lata może Ty żyłeś w jakiejś innej Polsce<<< Nie. W tej Polsce osoba podająca się za bliskiego współpracownika K. - urzędnik państwowy pobrał od mojego kolegi, czynsz za najem terenu, pod jego knajpę, za rok z góry, po czym... wysłał buldożery, by tą knajpę zrównały z ziemią (oczywiście pieniądze przepadły). Ode mnie, osoba podająca się za bliskiego współpracownika K. - również urzędnik, zażądała 5000zł haraczu miesięcznie, a gdy ją zignorowałem, wynajęła bandytów, by zniszczyli mój sklep. Piszę wyraźnie, że te osoby "podawały się" za bliskich współpracowników K., by ktoś nie oskarżył mnie o pomówienie. Dlatego ani ja, a ni moi znajomi do tych czasów nie tęsknimy :(.

Gość gość
misiek, bądź poważny. A gdyby podawały się za bliskich współpracowników T., to też byś uwierzył.

Gość gość
rozumiem, że miałeś przykre doświadczenie z osobą podającą się za kogoś z otoczenia K. nie zbadałeś tego dokładnie, nie wiesz czy to prawda czy fałszywka i na tej podstawie twierdzisz, że gdy K. dojdzie do władzy wprowadzi jakiś system obozowy trochę to śmieszne jak na dorosłego faceta

>>>misiek, bądź poważny. A gdyby podawały się za bliskich współpracowników T., to też byś uwierzył.<<< Przeczytaj jeszcze raz UWAŻNIE mój post. Nie mam ochoty mieć wytoczonej sprawy o zniesławienie, więc nic innego napisać nie mogę :(.

Gość gość
Oby za 5 lat też wam tak do śmiechu było :O Najgorsze co może Polskę spotkać to właśnie jego królewska mość Jaruś Pierwszy i kanclerz Antonio Śliczny :(

>>>rozumiem, że miałeś przykre doświadczenie z osobą podającą się za kogoś z otoczenia K. nie zbadałeś tego dokładnie, nie wiesz czy to prawda czy fałszywka<<< Pokaż mi: w którym miejscu napisałem, że nie sprawdziłem dokładnie (również mój znajomy) wiarygodności podawanych przez tych URZĘDNIKÓW informacji :( ? Rozumiem, że Ty płacisz z góry czynsz KAŻDEMU, kto się do Ciebie zgłasza :P.

Gość gość 64l
Umieszczenie nasienia w ustach jest sprzeczne z zamysłem Stwórcy. A Radio Maryja muwi wiele ciekawych rzeczy.