Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przewijak dla bobaska

Polecane posty

Gość gość

Powiedzcie czy wartokupic. Nie chodzi mi o taki na lozeczko tylko taki co stoi obok zpoleczkami

Gość gość
Jestem w 8 miesiącu ciąży.Nie kupujemy żadnych przewijaków.To wydawanie kasy w próżnie.Równie dobrze można przewinąć dzidzię na stole.

Gość gość
Zabawka na kilka miesiecy dodatkowo zagracanie domu czy tez mieszkania.

Gość gość
Matko dziecko na stole przewijać? Ah sorry dzidzie a nie dziecko ok to naprawdę robi różnicę

Gość gość
u nas przewijak nakładany na łóżeczko służył przez ok.rok, a szczegolnie przez pierwsze miesiące był niezastąpiony, nie trzeba było się schylać i na łóżku przewijać.

Gość gość
to zależy jak stoisz z miejscem, ja wolałam jednak ten na łóżeczko, bo ze stojakiem to dodatkowo miejsce zagraci. Zamówiłam nakładany i jest bardzo fajny ;)

Gość gość
i dodam,że nie wyobrażam sobie przewijania dziecka na stole!

Gość gość
Taki przewijak na lozeczko kosztuje około a50 zł wiec koszt nie jest duzy a później nie zatraca mieszkania. Natomiast przewijał z polkami to juz większy koszt a zatraca pokój. Taki na lozeczko jest super rok posłuży na pewno jest wygodny tani. A do tej co na stole przewija yyyy chyba nawet nie skomentuje. Polozysz koc na nim dziecko z kupy będziesz przewihac a później obiadem z mężem jesc ... To juz na łóżku czy na podłodze wolalabym przewinac