Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nicola10102010

Kochane Mamusie Proszę o pomoc

Polecane posty

Kochane mamy. Dziś bardzo potrzebuję waszej pomocy. Jestem Mamusią 3 dzieci i spodziewam się czwartego- córeczki. Pracuje tylko mąż no i do tego zarabia grosze ;( córeczka za niedługo się urodzi. Ze względu na moją nieciekawą sytuację proszę Was kochane mamy o pomoc. Potrzebuje dosłownie wszystkiego. Ciuszków wózeczka itp. Czy mógłby mi ktoś pomóc?

Gość gość
nie rozumiem jak w takiej sytuacji możecie robić następne dziecko, mamy 21 wiek i antykoncepcja jest ogólnodostępna

Gość gość
Zaraz Ci napisze, ze ma spiralę, bierze tabletki i kochają się gumą w dni niepłodne a i tak jakiś terminator dał radę ją zapłodnić :D

Jak można dopuścić się w dzisiejszych czasach do takiego żałosnego stanu?! Ile dzieci masz zamiar urodzić?! Napisz do rządzących żeby cie wspomogli.Nie sztuka urodzić ale wychować. Dlaczego nie zabezpieczysz się?! PATOLOGIA kwitnie!

Gość gość
Ludzie ona prosi o pomoc a nie zebyscia ja gnoili kafe to zallll

Gość gość
Kasia44 "Napisz do rządzących żeby cie wspomogli." :O Dlaczego "rzadzacy" maja ja wspomoc? Oni maja kase z naszych podatkow wiec de facto to my bulimy na takie bezmyslne rodziny. Malo kasy? Maz na poltora etatu do ronboty, po urodzeniu dzieciak do zlobka, mama do pracy.

Gość gość
Jak znam życie to to jest jakaś panna z ciuchbudy. Nie jedna już tak żebrała a później zarabiała na tym co zebrała

Gość gość
No to teraz przeciwniczki aborcji mogą sie wykazać :) Ja mogę ci dać jedna rade ...usuń ciąże.

Gość gość
Czytałam o tej żebrzącej na forum. Ludzie dawali się nabrać, a ta sprzedawała niemowlęce rzeczy na kieliszek chleba.

Gość gość
jak ma usunąć, skoro dziecko ma się za chwile urodzić? ktoś tu dobrze napisał- po porodzie dojdź do siebie, dzieci do żłobka, przedszkola i do pracy- jakiejkolwiek, no i do ginekologa po zabezpieczenie

Gość CO ZA BAJER
Skoro spodziewasz się czwartego dziecka, powinnaś mieć ciuszki po swoich dzieciach, wózek również pozostał.Czy szukasz jeleni?! Pamiętam taką sytuację, ktoś cie wyczaił że jesteś oszustką, teraz znów zaczynasz dziadować? Ludzie nie dajcie się naciagać patologii

Gość gość
Nie czytaj bzdur. Podaj swojego maila.

Gość gość
ktos zwrocil uwage na to, ze autorka ma tyle dzieci i mimo biedy, zaraz rodzi kolejne. jestem strasznie wyrozumiala, ubranka po corce oddalam potrzebujacej mamie, sasiadki corce. ale! wiedzialam,ze ma naprawde kiepska sytuacje itd. byly to markowe ubranka. m.in. tommy hilfiger, nike, puma, adidas. meiszkam w DE i tutaj tez sa ludzie, ktorym trzeba pomoc. mi sie powodzi troche lepiej, wiec oddalam. ubranka nie zostaly sprzedane itd. dziecko w nich chpdzi. a z czego wyroslo, zbiera i chce mi je zwrocic :) tyle,ze ja juz ich nie chce. mam jeszcze jeden komplet, wielka paka ubranek dla dziewczynki. od 62cm. waham sie,czy wyslac autorce. wole wiedziec komu daje cos, za co wydalam swoje wlasne pieniadze. dlatego ciezko, nie zworocic uwagi. skoro nie ma sie pieniedzy na utrzymanie kolejnego dziecka, to na litosc Boska, nie uprawia sie seksu i pewnie maja 2 pokoje i bzykaja sie przy dzieciach w pokoju,jak spia.... nie trawie czegos takiego, bo moze sie to przytrafic raz czy dwa, ale 4ty raz?

Po pierwsze nie chce rzeczy na handel. Po drugie nigdy o nic nie prosiłam bo pracowałam mąż również i dobrze Nam się powodziło niestety zachorowałam no i niestety byłam zmuszona zrezygnować z pracy. Po trzecie rzeczy po swoich dzieciach nie mam bo oddałam potrzebującej rodzinie jakiś czas temu. Po czwarte nie uprawiam seksu przy dzieciach! a po piąte nie jestem oszustką i bardzo proszę zapraszam do mnie proszę sprawdzić na własne oczy w jakich warunkach mieszkam. A po piąte nikt nie wiem jak naprawdę mam ciężko

Gość gość
Idz na pomocne mamy. Jak cie nie wysmieja z powodu takiej ilosci dzieci, jak napiszesz lzawy post i udokumentujesz swoja sytuacje to bedziesz mogla liczyc na jakies szmaty :D Na kafe - zapomnij :D

Gość gość
stan zdrowia nie pozwala Ci na pracę, ale na ciążę, która jest ogromnym wyzwaniem dla organizmu, siły masz?

Nie chce pieniędzy a ubranka dla swojej córeczki. Przepraszam ale nie wiesz na co choruje wiec proszę nie oceniaj mnie bo wcale mnie nie znasz

Gość gość
no więc pytam jeszcze raz, nie oceniam ale chcę wiedzieć co to za choroba nie pozwala pracować, ale dzieci można rodzić?

Ciąża nie była planowana ;( podaj mi swojego e maila to ci napisze wiecej o sobie nie chce tu na forum pisać tego co mnie spotkało

Gość gość
autorko są rózne formy pracy, na słuchawce w call center nie potrzeba ani specjalnego wykształcenia, ani bycia super zdrowym, więc nie ściemniaj, że nie możesz wykonywać żadnej pracy

Gość gość
jak sie uprawia seks, to należy się zabezpieczać- zwłaszcza w takiej sytuacji

wiesz może co to jest szczękościsk? nie powiedziałam że nie mogę wykonywać żadnej pracy tylko powiedziałam że musiałam zrezygnować z pracy tam gdzie pracowałam

Gość gość
to idz rozdawaj ulotki

Gość gość
zgwałcona?? mąż cię zgwałcił? bo jeżeli nie, to trzeba było isć po tabletkę "po" albo legalnie poddać się zabiegowi, co jeszcze wymyslisz?

a z dziećmi co zrobie? niestety mi ani mama ani teściowa nie przypilnuje ich a na przedszkole/żłobek czy opiekunkę mnie po prostu nie stać

nie nie mąż! i nie wymyślam i nie życzę nikomu tego co sama przeżyłam ja! a na zabieg nigdy sie bym nie zgodziła przecież to tak jak bym zabiła dziecko