Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alisssa

jak zaoszczędzić na paliwie

Polecane posty

Gość Alisssa

hej, wydaje kupe forsy na paliwo, bo jezdze do pracy i do szkoly, ale musze dojezdzac bo z komunikacja ciezko. stwierdzilam ze razem z moim facetem zainwestuje w nowe auto, bo moje aktualne strasznie duzo pali. czytalam sporo o tych autach hybrydowych wiec mysle nad nimi a kokretnie nad hybrydowa yaris, ale moze wy byscie cos polecily? cos co bardzo malo pali. lub ktorys model z hybryd.

Gość bolek bez lolek
zacznij jezdzic rowerem, to ci z tluszczu troche spadnie.

Gość gość
Toyota to złom i każdy ci to powie ;) Wszystko jest lepsze od tego japońskiego dziadostwa, ta marka się skończyło. Zwykły złom z tragicznymi silnikami. Kilka lat w tyle za konkurencją. :D

Gość gość
ponoć bmw mało pali ale nie wiem czy to prawda ludzie zamiast paliwa też jeżdżą na gazie ale to trzeba samochód przystosować albo kupić z tym czymś ponoć fiat ma modele na gaz z drugiej strony jak ruski odłączą gaz to i droższy będzie ale jak by co i paliwo można wlać bo te na gaz są też na paliwo

Gość gość
Możesz też zainwestować w swój własny zbiornik kontenerowy i kupować paliwo w ilościach hurtowych. Ja taki używany zbiornik kupiłem kilka lat temu od firmy www.ceres.com.pl.