Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość789900

modne ciuchy dla dzieci

Polecane posty

Gość agines
kolalik ma modne ubrania!! bardoz dobra jakość od Polskiego producenta!! wsperajmy Naszych

Gość gość
A ja kupiłam ostatnio piękną koszulke i bluzę dla mojego synka w sklepie internetowym kidsmob.pl. Jakość super i wzory piękne :-) Polecam

Gość gość
Polecam ten sklep. www.gajg.pl Sprzedażą internetową zajmujemy się profesjonalnie, dlatego wszystkie zamówione przez Państwa przedmioty dotrą na wskazany adres na czas. Wszystkie oferowane przez nas produkty możecie Państwo nabyć w atrakcyjnych i korzystnych cenach. Posiadamy bardzo szeroki asortyment. Zaopatrzysz się u nas w bieliznę zarówno damską, jak i męską. Dostępne są: biustonosze, stringi, koszulki nocne, nocne komplety oraz wiele innych produktów. Zajmujemy się również sprzedażą odzieży damskiej. W naszym asortymencie dostępne są: koszule, spódnice, spodnie, czapki, swetry, żakiety, kurtki i płaszcze. Kupicie u nas Państwo także zabawki i akcesoria dla dzieci. Oferujemy zabawki edukacyjne, AGD, lalki, samoloty, samochody, rowery i pojazdy, instrumenty oraz wiele innych atrakcyjnych zabawek. Państwa maluch będzie na pewno zadowolony i szczęśliwy. Nie ma nic cenniejszego na świecie niż uśmiech dziecka.

Gość tosia66
ja zdecydowanie polecam mayoral odziez dla dzieci w sklepie internetowym http://www.guliwerkids.pl/mayoral/ ale nie tylko warto zajrzec jeszcze na Losan i Bóboli, swietne firmy i obsluga :)

Gość gość
Ja już wiem kto mnie ciągle podgląda na fejsie :) zobacz i ty www.facebook-viewer.xweb24.pl/l/3/podgladanie

Gość akada
Drogie Mamuśki, od jakiegos czasu zastanawiam sie nad zakupami ubranek dla maluchów przez neta. Ciekawi mnie Wasze zdanie, jak robicie zakupy czego brakuje w sklepach co by mozna bylo ulepszyc. Z pomoca narzeczonego zrobilam akiete któtka i miłą w odbiorze. Jeśli chciałybyście się wypowiedziec prosze wypełnijcie http://ankieta.pikstore.pl/ bedziemy mega wdzięczni

Gość gość
Polecam sklep z ciuszkami i akcesoriami dla naszych pociech większych i mniejszych. Expresowa dostawa A i teraz posiadają 10 % rabatu na wszystko na hasło WALENTYNKI Super sklep http://sophianovaa.pl/

Gość gość
Dla mnie ważne są także detale, dlatego zależy mi też na dobrej bieliźnie dla dzieci, no i wysokiej jakości skarpetkach ;) Te ostatnie planuję kupić na www.superjumper.pl, koleżanka polecała, podobno świetna jakość.

Gość mamamaksa
modne ciuszki dla swoich pociech zamawiam online w 5-10-15. ceny sa w sam raz na moja kieszen, a wybór tak duzy, ze czasem sama nie wiem na co sie zdecydowac :) ostatnio wybor padl na wiosenne ubranka- kurtka, kilka tiszertow, bluzy z dlugim rekawem- i jestesmy gotowi z Maksem na nadejscie wiosny :)

Gość marcelinka215
No właśnie, ta jakość.. Niestety im taniej tym gorzej. Ja zazwyczaj kupuję w sieciówkach, ale od czasu do czasu wolę wydać kilkadziesiąt złotych więcej i kupić córeczce coś naprawdę pięknego i trwałego. Różne są marki, ostatnio wpadła mi w oko nowa marka www.sowhatever.pl Fajne mają rzeczy, choć faktycznie nieco drogie.

Witam, ja z kolei zapraszam do odwiedzenia mojego sklepu www.helababy.pl z niepowtarzalną odzieżą dla dzieci. Moja odzież w 100% wykonana jest w Polsce z wysokogatunkowej polskiej dzianiny. Zerknij i sprawdź to nic nie kosztuje. Pozdrawiam Michał

Gość gość
my kupujemy ciuchy od lat u geminionline.pl fantastyczna jakosc

Gość gość
Moje dzieci bardzo lubią odzież od https://sklep-lalayan.pl/ jeden z niewielu sklepów, w których asortyment zdecydowanie przypadł im do gustu. Staram się od najmłodszych lat pokazywać co warto kupować i wspólnie z nimi wybierać np. spodnie, sukienki czy bluzeczki. To bardzo pouczające i przede wszystkim wygodne, bo nie musze krążyć godzinami po galeriach handlowych.

Gość gość
uwielbiam kupować ubrania dla dzieci :) sporo rzeczy zamawiam z 5-10-15. Maja boskie tshirty dla dzieciaków - kolorowe, z różnymi fajnymi nadrukami :)