Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam ochotę na prawiczka

Polecane posty

Gość gość

większość kobiet chyba woli doświadczonych facetów, a ja lubię być tą pierwszą, kontrolować sytuację, pokazywać co i jak. Mam 25 lat i wiek rozdziewiczania już za sobą, ale do dzisiaj najmilej wspominam seks z prawiczkami. Strasznie mnie podniecało jak widziałam jak się denerwują, nie wiedzą jak mnie dotknąć, jak walczą ze sobą żeby nie skończyć po 5 sekundach :D z moich doświadczeń wynika też że bywają dużo lepszymi kochankami w porównaniu do zaprawionych *****czy, taki prawik strasznie się stara, próbuje różnych rzeczy, byleby tylko mnie zadowolić. Chciałabym jeszcze kiedyś być dla kogoś tą pierwszą, ale nie wiem czy jakiś młodzieniec by się skusił na starszą babę. W moim wieku wolę nie ryzykować bo taki to już jest trochę podejrzany. Są jeszcze jakieś kobiety lubiące prawiczków? Jakie macie doświadczenia w tej kwestii? :)

Gość gość
Babo jestes zużyta jak stary laczek i nawet bym cie kijem nie tknął. Dla mnie kobieta ma wartośc jak nie rozdaje d...y na lewo i prawo.

Gość gość
he he he ,młody będzie miał wkładać do banku spermy, ha ha ha

Gość gość
co, boisz się porównywania z innymi? :D

Gość gość
niie boi się a brzydzi takiej co penisy moze liczyc na metry

Gość gość
oj dajcie spokój, każdy facet by ****ał cipki na kilogramy a potem święte oburzenie, że kobieta też człowiek i lubi seks. To jakaś paranoja, która prowadzi tylko do jednego: kłamstwa :D Te wasze "wartościowe" i nieśmiałe panienki też nie jeden grzeszek mają na sumieniu. Ja swoim życiem seksualnych też się przed partnerem nie chwalę, bo że on sobie używał jest ok, ale ja powinnam się kreować na cnotkę niewydymkę :D Ok, panowie, sami chcecie grać w te głupie gry, ale nie zdziwcie się jak zastaniecie swoją wartościową kobietę, matkę przyszłych dzieci w łóżku z trzema murzyńskimi k****ami w tyłku :D

Gość gość
oj,oj,oj nie wszystkie kobiety to d*****,masz takie doswiadczenie to twoja sprawa ale sa jeszcze takie ktore nie rozdaja na lewo i prawo twierdzac ze lubia seks.Wypada miec troche szacunku dla swojego ciała.

Gość gość
co chcesz zaimponować innym żeś Qrwa

Gość gość
gość dziś Ok, panowie, sami chcecie grać w te głupie gry, ale nie zdziwcie się jak zastaniecie swoją wartościową kobietę, matkę przyszłych dzieci w łóżku z trzema murzyńskimi k****ami w tyłku smiech.gif...... Jak sie szuka partnera w barach,imprezach czy na wyjazdach to zawsze sie trafi na śmiecia

Gość gość
a ja z tego co widzę i słyszę uważam, że jednak wiele kobiet robi co robi, a potem udaję przed całym światem. A ja mam to gdzieś, szanuje się bo szanuje potrzeby swojego ciała i je realizuję. To jest dla mnie szacunek a nie to co zewsząd krzyczą faceci: szanuj się, pilnuj swojego ciała- niech sami najpierw się stosują do tych swoich zasad i świecą przykładem :) bo póki co to najzwyczajniejsza hipokryzja :o

Gość gość
Suka nie da pies nie weżmie. Gdyby baby nie rozkładały im nóg nie mieli by gdzie wkładać.Więc nie mogą świecić przykładem bo biorą zły własnie z takich jak ty.

Gość gość
gość dziś Szanujesz potrzebę własnego ciała i dlatego wskakujesz im do łóżek???i to nazywasz szacunkiem??? Nie wiem ,może się mylę ale dotąd co zdążyłaś tutaj napisać odnoszę wrażenie że jestes seksocholiczką

Gość gość
Ja mam 24 lata i niestety jestem prawiczkiem. Jakbyś chciała porozmawiać zapraszam na gg 2814059 ;)

Gość gość
szanuje siebie, więc zamiast słychać co mi przystoi, robię to na co mam ochotę. Oczywiście szanując też partnera i jego potrzeby. Szanuje swoje zdrowie, a do seksu nawet przygodnego podchodzą racjonalnie. Więc tak, uważam, że samą siebie szanuje :) Suka nie da, pies nie weźmie - a co Wy własnych mózgów nie macie? Faceci ******iby co popadnie, czerpią z tego pełnymi garściami i są świecie oburzeni jeśli kobieta ma czelność również korzystać z seksu jak chce.

Gość gość
gość dziś a idz ty głupia szmato.Niektorzy tyle makaronu nie zjedli co ty chłopow zalczyłas

Gość gość
Jesli ty nie widzisz róznicy w moralności miedzy dwoma płciami to to tylko ci mogę współczuć. Błagam nie używaj słów(szacunek,szanowanie potrzeb swojego ciała) bo tak na prawde nie znasz dobrze defincji tych określeń. One dużo znaczą owszem,ale nie mają nic wspólnego z twoją osobą. Właśnie faceci p....ą co popadnie i ty do takich należysz,zresztą sama się pchasz na widelec.Jesteś osobą chorą i zadbaj o zdrowie.

Gość gość
gość dziś chcesz sie zarazic????

Gość gość
Czym zarazić....i niby dlaczego

Gość gość
czyli według Was istnieje podwójna moralność i to jest ok? Mnie to denerwuje, że mam rezygnować z własnych potrzeb, bo urodziłam się kobietą. Ciekawe czy gdyby to faceci byli przez tradycje zmuszani do wizerunku cnotliwych nie zachowywali by się podobnie. Nie rozumiem z jakiej niesprawiedliwej przyczyny kobiety obiera się z ich seksualności, to chyba najgorszy aspekt dyskryminacji, bo nie ma żadnego logicznego wytłumaczenia :o

Gość prawiczekbydgoszcz
a skąd jesteś? ;)

Gość gość
pisz mam 17 lat kamilfajneee@wp.pl

Gość gość
no wlasnie, podwojne standardy facet moze a my juz nie, dlaczego? a co maja powiedziec kobiety ktore maja duzy temperament, porownywalny z meskim? :D chcecie zeby sobie cierpialy bo tak fajnie i byly swiete dziewice orleanskie, bo wy brzydzicie sie bo k***y jednoczesnie trzepiecie sobie do k***w na redtubie? :D

Gość gość
najwięcej korzyści z sexu mają prostytutki. kasę i sex to ci dopiero korzyści

Gość gość
ja mam temperament większy niż ma większość facetów i często słyszałam, że jestem nimfomanką :o mam wrażenie, że panowie boją się takich kobiet, nie dość że mogą zostać porównani do innych to jeszcze taka kobieta wie czego chce. Lepiej wmawiać wszystkim że są k*****i, samemu ****ać co popadnie a w domu mieć zahukaną "wartościową" żonkę :o

Gość gość
faceci ciagle gadaja dziewica i dziewica, znalazla sie jakas wyjadaczka ktora chce prawiczka to wielki bol d**y :) ciekawe dlaczego..

Gość prawiczekbydgoszcz
odezwij się na terere.re@o2.pl

Gość gość
Mlody20lat@onet.pl Prosze napisz

Gość gość24
Proszę napisz.

Gość gość24
Edit. Proszę napisz bickamil5@gmail.com