Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy sa tu kobiety ktore maja pojęcie o modzie i jak zestawiac ubrania

Polecane posty

Gość gość

czy sa tu kobiety ktore maja pojęcie o modzie i jak zestawiac ubrania

Gość gość
Pytaj o co chcesz:) Interesuję się modą, kolorami, lubię proste i eleganckie stylizacje:)

Gość gość
http://allegro.pl/kurtka-skorzana-object-i4510268961.html pozyczam linka ;0 bo ja tez mam taka kurtke..ze sciągaczem i nie wiem do czego mozna nosic ze sciagaczem kurtke skórzaną?:( wszystko przez ten sciagacz.. tylko moja kurtka jest taka brązowa zachodzaca na zóltawy..a nie taka pasudna i w kolorze kupy jak ta ...:) dziewczyny co do tego nosic? co byscie zestawialy z taka kurtką?:)czy pasuje tylko do rurek czy tez do sukienek?

Mnie się wydaje, że: sukienki jak najbardziej, tylko krótkie, nie maxi, spódniczki - krótkie i rozkloszowane, dobrze będzie wyglądała z tkaninami wzorzystymi, ale uwaga - nie pstrokatymi i z małą ilością dodatkowych zdobień, bo sama w sobie kurtka ma kieszenie i inne elementy, które już zwracają uwagę. Kolory do niej raczej kontrastowe, a nie podobne odcienie, bo wszystko się zleje.

Gość gość
CZARNE I BRĄZOWOCIEMNE W KOLORZE KAKAO BUTY moja droga nie pasujĄ do jasnobrazowej kurtki zachodzącej na zólty kolor.TYLE WIEM:)

Gość gość
Spodnie rurki wysoki stan, lekko podwinięte, buty typu slip on i krotka koszulka z napisem- białe grube litery. Przyznam, że kurtka nie podoba mi sie bardzo.. :/

Gość gość
Nie, nie i nie! Wpisz slip on na allegro i poszukaj jakiś ładnych na wysokiej podeszwie, proponuje czerń, lub kwiayeczki, modne teraz. Albo białe conversy. A na twoim miejscu kupilabym nowa kurtkę, bo w tej tez możesz chodzić, ale jednak twierdze, ze nie ma to jak parka i dziewczyny pięknie w nich wyglądają. Polecam zajrzeć do zary, napewno coś znajdziesz.

Fu, jak widzę buty w kwiaty to mnie mdli, mam gdzieś, że są modne. Białe moim zdaniem też nie pasują, jakie by nie były. Coś na słupku bym do tego założyła, ale nie jestem pewna, musiałabym zobaczyć czy to będzie dobrze wyglądało.

Gość gość
NIC NIE PASUJE DO TAKIEJ KURTKI BO MA SCIAGACZ :(

Gość gość
NO TAK ŚCIAGACZ TO NAJWIĘKSZY PROBLEM.

Gość Ja sie znam
A coz to za bzdura, ze przez sciagacz nic nie pasuje? Mnie osobiscie ta kurtka srednio sie podoba ale stylizacji mozna wymyslec mnostwo i zapewniam, ze zestawiona z innymi rzeczami moze wygladac super.

Gość gość
to mądralo zestaw ją z czymś.. cięzko zestawic taką kurtkę ze sciagaczem bo nie pasują długie sukienki na przykład ani w ogole do tej kurtki i tego kroju nie pasują żadne sukienki..tylko i wyłacznie spodnie .

Gość gość
Kurtka jest niemodna i wstrętna . Angelina tez by w niej kiepsko wygladała . Na śmieci lub sprzedać :o

Gość gość
wywal na smieci..BO TA KURTKA JEST NIEMODNA

Oczywiście, że można ją z czymś dobrze zestawić, to już nie pamiętacie, że jakieś 4-5 lat temu wszystkie dziewczyny w takich chodziły? Czarnych albo brązowych? I jakoś niektóre umiały to odpowiednio z ubraniami łączyć. Że jest niemodna to inna sprawa, że brzydka to kwestia gustu, mnie się takie nigdy nie podobały i nigdy takiej nie miałam, ale nie twierdzę, że nie da się jej tak dobrać, żeby było ładnie.

Gość gość
DAWNO JEST NIEMODNA TA KURTKa juz niestety. to kurtka pilotka i one byly w 2008 modne..teraz juz nie są.:(