Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ja.. nie potrafie pokazać, że mi zależy.. sami zobaczcie.

Polecane posty

Gość gość

Jest taki chłopak, Meeega ładny! Naprawdę jest tak cudowny, że wszystkie dziewczyny się w nim kochają. Mi też się podoba, ale nie latam za nim jak reszta tych gimbusek, po prostu to skrywam. Niedawno, kiedy siedziałam w pizzeri z koleżankami on wszedł, popatrzył na mnie i powiedział:siema. Nie odpowiedziałam, bo od razu odszedł, a ja przez chwile watpilam, ze on to do mnie powiedział. Koleżanki były odwrócone i nawet tego nie zauważyły. Z kolei dziś na starówce stałam z koleżanka, a on siedział z kolega trochę dalej, ale widziałam go. Właściwie gadalam z koleżanka, nie zwracałam uwagi na niego, ona była odwrócona plecami do niego, zagadalysmy sie, a kiedy spojrzałam w jego stronę pomachal mi. Normalnie mi pomachal, a ja udawalam, ze nie zauważyłam. Później ciągle sie we mnie wgapiał. Jak powiedziałam koleżance nie wierzyła mi. Rany, dlaczego ja wtedy nie odmachalam? Mogłam nawet przejść blisko obok niego, powiedzieć:siema, tak jak on wtedy, na pewno by sie odezwał, a ja NIC. zawsze kiedy nadarzy sie okazja ja tego nie wykorzystuje i może dlatego cierpię:(( dodam, ze ja go nie znam, nie chodzę z nim do szkoły, właściwie widziałam go 3 razy, ale mam go na fb i jestem(skromnie) ładna, żebyście nie wyskoczyli z pytaniami komentarzami etc. :/ jak sie odważyć i z czego wynika ta nieśmiałość? Nie mogę sie przełamać po prostu:((

Gość gość
Ale jestes gupia!! . Ja to bym piszczala jak niedeojebka!!. Nie no podobasz sie widocznie a on myśli ze go ole wasz

Gość gość
Ty to Ty ja to ja.. wlasnie większość tak reaguje na niego........ Dla mnie zalosne.

Gość gość
Niska samoocena

Gość gość
Czyli?