Gość gość Napisano Sierpień 31, 2014 Rozszedlem się z dziewczyna nie minęło kilka dni znalazł się pocieszyciel który zapchal jej pustkę oczywiście pewnie hasła typu ze na nią nie zasługuje ze byłem potworem i niedawno dowiedziałem się ze idą sobie dwa golabki razem za rączki po galerii na zakupy jakieś no góra 4 tyg po rozstaniu zagadalem do niej o spotkanie poszliśmy na kawę pózniej na spacer i oczywiście wytulila mnie ja ja , powiedziała ze się stesknila prawie dała buziaka ale nie wyszło no i rozeszlismy się ... Kilka dni temu powiedziałem jej ze wiem ze są razem bo powiedziała mi to jej przyjaciółka z która byłem dobrze związany (koleżanka od drinka) i oczywiście każda gadka to jaki on jest świetny ze jest szczęśliwa ze cieszy się ze taki dla niej byłem bo teraz ma "skarb" troskliwy generalnie może zadzwonić o 6 rano "kotku bo na imprezie byliśmy przyjedziesz po mnie i po Kasie ?" I pytanie o Huj jej chodzi ?! Bo tym swoim umysłem faceta k***a zrozumieć nie mogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach