Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandat

mandat

Polecane posty

Gość mandat

zatrzymala mnie dzisiaj kontrola i nie mialem przy sobie ubezpieczenia ani prawa jazdy i panowie powiedzieli mi ze 100 zl mandatu wiec sie zgodzilem po czym odrazu zadzwonilem do ojca zeby przywiozl mi dokumenty jakos 1km mial do mnie. wysiadlem z auta i powiedzialem policjantom ze ojciec przyjedzie i poszuka ich. przyjechal po 3 minutach i dal mi portfel po czym podszedlem do policjantow i mowie ze tato mi powiedzial gdzie sa dokumenty a oni ze nic ssie nie da zrobic bo powiedzialem ze sie zgadzam.chcialbym zapytac czy moge jakos uniknac zaplaty bo nawet jezeli sklamalem(o czym nie wiedza;p) to zachowali ssie nie fer mowiac ze sie zgodzilem .

Gość gość
halo :D pomoz ktos

Gość gość
nie nie ma możliwości cofnięcia wypisanego mandatu ponieważ w momencie jego wystawienia w system zostaje wbity i nie można tego cofnąć możesz oczywiscie nie zgodzic sie na przyjecie mandatu wtedy sprawa zostaje skierowana do sądu grockiego czkolwiek jeśli podpisałeś to już jest ketchup po frytkach musisz zapłacic w terminie w przeciwnyym wypadku zostaniesz objęty działaniem firmy windykacyjnej zajmującej sie odzyskiwaniem długów mandat został już przyjęty i prawdopodobnie \zostaje ci tylko przelać na ich konto stówke ;/