Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Motylka02

Nie rozumiem męskich wyborów :(

Polecane posty

Gość Motylka02

Tak sobie obserwuję, jakie kobiety wybierają znajomi faceci i... albo ja mam zupełnie inny gust albo o czymś nie wiem. :( Przykładowo, mój znajomy, którego lubię, ale uważam za lekkoducha i małego pijaczka, do tego nie jest atrakcyjny (rudy, gruby, łysiejący) ma bardzo atrakcyjną i co ważne miłą i zaradną żonę, a z nią trzech synów. Żona pracuje i wychowuje tych synów, on, wyrzucany z każdej kolejnej pracy po kilku tygodniach, pojechał do Niemiec pracować na budowie. Po 3 miesiącach wrócił z decyzją rozwodu, bo znalazł tam kochankę.

Gość motylicaa02
Tak po prostu podjął decyzję w przerażająco szybkim tempie i uważa, że "jakoś się ułoży" jego brak pracy, 3 synów w podstawówce i ona pracująca za 1200, a on z kochanką... Kochanka niezbyt ładna, niezbyt miła, również posiadająca kilkoro dzieci (każde z innym). Nie zrzędzi na temat picia, bo sama zdrowo daje w czapę. Kuzyn ożenił się niedawno po 6 miesiącach znajomości, tak go piorun miłości trafił. Jego żona ma 3 hobby: picie, palenie i wyzywanie go. Wygląda natomiast jak skrzyżowanie Magdy Gessler (tusza), Marii Peszek (uroda i fryzura) i Renaty Berger (młodzieńcza świeżość i wdzięk osobisty). Mój własny brat rzucił 10 lat temu ładną i dobrą dziewczynę, która dogadywała się doskonale z moimi rodzicami i jego kolegami. Bo po 15 latach związku chciała wyjść za mąż i mieć dziecko. Brat (dużo starszy, 45 na karku ma) nie ożenił się do tej pory. Nie pracuje (ja pracuję od 22 roku życia), dorabia, żeruje na rodziacach (i co tu kryć, na mnie, bo ja rodzicom pomagam). Przychodzi codziennie na obiadki i podrzucić pranko, z piwem. I buja się z nastolatkami. Które są nim zachwycone.

Gość gość
To super brat :-D Stary dziad i bez mamusi ani rusz :-D Naerzucaj mu,ze jest nieudacznik i tempak i ze nie umie radzic sobie ze swoim zyciem to moze sie ocknie. Zreszta po co mu pomagacie?

Gość motylicaa02
Mój kuzyn. Ma dziewczynę od 7 lat. Oboje po 30, on pod 40. Ona chciałaby wyjść za mąż, mieć dziecko, on nie. Chwali się przed kumplami swoją niezależnością, a oni pytają go, kiedy się żeni i chyba zazdroszczą mu tej jego kobity. Wcale się nie dziwię. Mają identyczne zamiłowania. Ona zawsze miła, uśmiechnięta, nigdy nie truje, ma pełno kobiecego wdzięku. Wygląda dobre 10 lat młodziej, pracuje, jest zaradna i do tego świetnie gotuje. Boję się tego, co mnie czeka, bo sama się zastanawiam, czy się nie rozstać z facetem. Któremu już wiele się nie chce, zaniedbuje mnie i zachowuje się jak skapcaniały stary mąż po 20-letnim pożyciu. Tylko boję się tego, co będzie, bo te dziewczyny, które uważam za ładne, niezależne, mądre, dobre i wesołe widzę albo same, albo w wieloletnich związkach z facetami, którzy chyba ich nie kochają albo nie planują z nimi przyszłości. A ja taka ładna nie jestem, co najwyżej staram się być dobra i miła... pewnie też nie doczekam się rodziny :o Naprawdę nie rozumiem tego. Wszystkie najstraszniejsze babska, jakie znam, mają mężów (czasem kochających) i dzieci... a te fajne nie?

Gość motylicaa02
Rodzice mu pomagają, to znaczy dają się wykorzystywać. Kocham ich, ale prawda jest taka, że w tym domu nie ma równości między dziećmi i on jest kochany bardziej. Właściwie już się do tego przyzwyczaiłam. Nie mogę ich zmusić aby mu nie pomagali. Pomogą mu kosztem siebie, więc i ja pośrednio mu pomagam... Nie mam z nim dobrego kontaktu, chociaż kiedyś się starałam. A obecnie jest mi dość obcy. Czuję się szczerze mówiąc tak, jakby był moim dalekim krewnym a nie rodzonym bratem...

Gość gość
a ty o niego dbasz ? Połykasz ?