Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmamuśśka

Karmienie w miejscach publicznych

Polecane posty

Gość gość
Takie coś powinno być karane mandatem przez policję, to obraza moralności.

Gość mmamuśśka
dlaczego tak uważasz?

Gość gość
jestem matka i to jest dla mnie obrzydliwe. Głupie pokazywanie całemu światu, że jest się mamuśką !!! bez sensu. Poza tym jak można chcieć żeby ktoś na ciebie patrzył w tak intymnej chwili ???

Gość gość
A gdzie matki mają nakarmić to dziecko waszym zdaniem? nie wszędzie jest toaleta etc na widoku, a dziecko głodne. Nikt celowo niczego nie pokazuje światu, tylko karmi głodne dziecko - to rzecz naturalna. Jestem antydziecięca, ale takie proste logiczne rzeczy jestme w stanie zrozumieć i mi to nie przeszkadza. Zresztą matki karmiące zazwyczaj nie wywalają piersi, tylko czymś je zasłaniają

Gość gość
moja siostra jest zwolennikiem wywalania cyca, gdzie popadnie. syn ma ponad 2,5 roku, a ta dalej go karmi. ohyda i patologia. karmcie sobie, ale - do jasnej cholery - zakrywajcie te obrzydliwe nabrzmiałe cyce z widocznymi żyłami! j****e ekhibicjonistki

Gość gość
dokladnie, często właśnie wcale się nie zasłaniają tylko wręcz prowokują...podnieca je to czy jak ? pokolenie wstecz jakoś sobie radziło...moja mama zawsze jest w szoku jak widzi takie coś..

Gość gość
Bo teraz każda mamuśka myśli, że jej dziecko jest najwspanialsze i najcudowniejsze. Pokolenie wstecz miało zdrowy stosunek do dzieci i nikt się tak nad nimi nie trząsł. Co do tego kto napisał, że dziecko jest głodne to co ma matka zrobić-otóż istnieją butelki, do której można na wszelki wypadek odprowadzić pokarm i wziąść ze sobą. No, ale rozumie, że wtedy karmienie nie byłoby takie widowiskowe.

Gość gość
gość wyżej trafił w sedno !!! szukałam tego słowa: "WIDOWISKOWE " patrzcie i podziwiajcie !!!!! urodziłam, mam, karmię !!!!

Gość gość
Wy jednak jesteście chorzy psychicznie, ludzie. Czy wy w ogóle myślicie? a gdzie ma nakarmić dziecko kobieta jak nie ma gdzie, a dziecko głodne? Co wam to przeszkadza? I jeszcze teorie o tym że ktoś szpanuje :O. SZOK!

Gość gość
tez jestem matka i denerwuje mnie ta głupia moda na wywalanie cyca w miejscach publicznych, jesli matka gdzies karmi na uboczu schowana to ok a jak gdzies na srodku galerii np to faktycznie powinny mandaty dostawac, to na prawde jest obrzydliwe

Gość gość
Do osoby z przedostatniego postu- ISTNIEJĄ BUTELKI, KTÓRE MOŻNA WZIĄŚĆ ZE SOBĄ I NAWET ODCIĄGNĄĆ DO NICH POKARM!!!!. Wybacz, ale nie mam ochoty oglądać nagiego, wielkiego, zażyłowanego cyca jakieś obcej baby. No, ale jeżeli dla kogoś urodzenie jest sukcesem życia to nie dziwie się, że potem obwieszcza to całemu światu.

Gość gość
właśnie ! bardzo często dumnie sie rozglądają dookoła !!!!!!!!! patrzcie a spróbujcie sie skrzywić tylko ;)

Gość gość
O tym, że dla niego dziecko to jedyny sukces świadczy np. udostęopnianie na fc wpisu typu :"Moze nie jestem idealna, ale dziecko to coś co wyszło mi najlepiej w życiu"-czy jakoś tak...Potem te mamuśki myślą, że ich dzieciątko to cud sam w sobie, cud nad cudami i każdy powinien się zachwycać, a ta która tego nie robi to na pewno: a. zazdrosna jędza b. stara panna c. nieczuła, bezuczucowa krowa.

Gość gość
Jeszcze obserwuję zjawisko załatwiania potrzeb fizjologicznych przez cudowne dzieciaczki na chodnikach miast-oczywiście wszystko za przyzwoleniem i ucechą rodziców....bleeeee;/. Jak zobaczycie kupę, to nie atakujcie odrazu właścicieli psów, bo często ona jest dziecięca-ludzka.

Gość gość
9 rosna potem takie bezstresowo wychowywanie dzieciaki a mamuśka każdy ruch rejestruje aparatem i od razy na Facebooka!!! i od razu chmara innych mamusiek pieje z zachwytu...a jak jakaś sie pochwali osiagnięciem innym niż macierzyństwo to słyszy : ale ona wieeeesz, nie ma dzieci ..

Gość gość
Dokładnie i kopią współpasażera, a mamuśka na to nic. Ja też mogę oddać, w końcu może też jestem bezstresowo wychowana...

Gość gość
Gdzie Wy mieszkacie, że wszędzie widzicie matki z cycorami na wierzchu? U mnie w mieście zobaczenie w ogóle matki karmiącej na środku galerii czy supermarketu graniczy z cudem, a matki która się w ogóle nie zasłania, to już zupełnie...