Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o ludziach, którzy biorą kąpiel ze swoimi dziećmi ?

Polecane posty

Gość Sulimira
Normalna sprawa. Mój mąż często bierze kapiel z córka, ma półtora roku. Ja też jak idę się myć to tez z córka.

Gość gość
jak to co? bo są to brudasy i tyle w temacie:):):)

Gość gość
to obrzydliwe. dzieci sa przecież os/r/a/n/e

Gość gość
Sulimira dziś PATOLOGIA SPOŁECZNA

Gość gość
Normalna sprawa. zasłaniajcie się, róbcie z nagości temat tabu to Wam dziwolągi wyrosną

Gość gość
o co chodzi normalna rzecz i co was tak dziwi i to jeszcze w tych czasach gdzie nie ma już granic!!! jeszcze do tego sie przyczepcie! ja też siękąpałąm z mama bracia z tata i nie chodzi o to że jakieś brudasy i nie byliśmy usrani jak ktoś opisał chyba dzici nie miła tylko o oszczedność czasu poprostu 2w1 i już

A czemu patologia? Bo co jesteśmy nadzy? Heh współczuję wam troche tak się chowacie z waszymi cialami. A dzieciom pewnie wmawiacie ze cipka i penis to zlooo. To jest dopiero patologia :)

Gość gość
Nic nie mysle, bo sama czesto kąpie sie z corką, ma dwa latka. Syn ma 7 i chce sam sie kąpac, u nas nagosc od zawsze byla normalna, wiadomo seks uprawiamy za zamknietymi drzwiami. Patologią jest ukrywanie wszystkiego, nie mowienie o seksie. Potem wyrastają oszołomy, nie wiedzą nic a dziewczyny uprawiają seks bez zabezpieczenia, bo myslą ze za 1 razem nie zaciązą :D

Gość goścdonia
Oj tam ja czesto kapie sie z 3 letnia córką . Moj mąż tak samo . Dla dziecka to fajna zabawa popluskać sie z mama i tata w wannie :)

Gość gość
Uważam, że każdy powinien mieć "swoją" wodę zamiast kąpać się w jednej.

Gość gość
gosciu wyzej powiedz to osoba w afryce z ta woda

Gość gość
gosciu wyzej powiedz to osoba w afryce z ta woda Wiesz, ja akurat nie mam wpływu na to kto ma a kto nie ma wody. W Polsce mamy, a temat nie dotyczy chyba Afryki...

Gość gość
niestety wszystko się łaczy ty wylejesz więcej on będzie mieć jeszcze mniej! ja bym kąpałą się z dzieckiem a potem każdy spłucze się prysznicem i tyle w temacie każdy robi jak chce i to jego sprawa ale nie mi jest osądzać i krytykować!!!

Gość gość
Brawa dla tej pani, co przytoczyła przykład o czarnych z afryki, idiotka roku.

Gość gość
Tępa strzało od afryki, woda nigdy się nie marnuje, gdy ją wylewasz, ona paruje i leci dalej, być może do afryki nawet. A wody w waszych kranach jest wiecznie tyle samo, ona jedynie krąży od was do oczyszczalni i znowu wraca do was.

Gość gość
Mi się zdarzyło może z 5 razy kąpać z małą, ze 2 w tym roku jak był mega upał i nie wytrzymałam i wskoczyłyśmy razem do chłodnej wody. Ma 2 latka. Teraz czasem jak ją kąpiemy i ja np. w tym momencie zmieniam spodnie na dresy to mała do mnie 'mami myj' chodzi jej abym weszła do niej do wanny. Bo wtedy zrobiłam z kąpieli zabawę :) Mężowi się zdarzyło chyba raz z małą wejść do wanny, ale TYLKO dlatego, że córka miała taki okres, że bała się kąpać, a ja pracowałam na 2 zmianę i jak mąż wszedł z nią do wanny to się przekonała i raz wystarczył. ALE zdarzało się, że jak się po pracy kąpał to mała wchodziła mu do łazienki. To było tak do półtora roku. Teraz zdecydowaliśmy, że mimo iż w nagości nie ma nic dziwnego to mała zaczęła się interesować tym, że u tatusia jest coś innego i nie pozwalamy jej wchodzić do niego do łazienki ze względu na to, że po co ma go oglądać. Ja przy małęj się normalnie przebieram czy kąpie i jej moje ciało nie interesuje, ale wiadomo tatuś ma co innego :)

Gość gość
fuj zboczency

Gość dziadek do orzechów
Tak i ojciec mizia małą córeczkę po pipci to dobrze ale jak dziadek dotknie powyżej kolana to już pedofil k*u*r*w*y ...j*e*b*a*n*e ...s*u*k*i..

Gość gość
Tak do drugiego roku zycia to rodzice moga sie kapac nie wodze w tym nic zlego ja czasem kapie sie z synkiem ma 15 miesiecy i to zwykla kapiel z zabawa zero podtekstu seksualnego!!! Jednak juz niedlugo napewno to sie zmieni i do wanny napewno z nim juz nie wejde bo uwazam ze owszem nagosc to nic zlego ale nie ma tez co przesadzac dziecko powinno znac gelranice intymnosci.

Gość gość
Czasem tak robiłam Nic w tym złego .. Nie szukaj problemu jak nie ma