Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pominięta tabletka antykoncepcyjna

Polecane posty

Gość gość

witam kilka dni temu pominęłam tabletkę (piąta z pierwszego tygodnia) przyjęłam ją dopiero po 18 godzinach zauważyłam zmianę w mojej wydzielinie, tabletki biorę dopiero pół roku ale stosując je tak jak należy byłam sucha i mój partner musiał się dużo namęczyć żebym zrobiła się wilgotna... od paru dni sama z siebie robię się mokra (jak przed rozpoczęciem brania antykoncepcyjnej), mam ciągłą ochotę na seks możliwe,że tabletki przestały działać przez tą przerwę?

to samo że w czasie brania anty jesteś sucha i niechętna dla mnie jest dziwne, bo ja na anty dobrze branych mam ciągłą ochotę. jeśli pominiesz tabletke z pierwszego tygodnia musisz sie dodatkowo zabezpieczac

Gość gość
wiem, bo mam źle dobrane chyba... znaczy się żadnych skutków ubocznych poza tymi nie mam... ale zbliża się moja wizyta u lekarza, myślę czy by mu nie powiedzieć o zmianie.... zastanawiam się nad możliwością ciąży... do czasu pominięcia tabletki codziennie uprawialiśmy seks, a wtedy gdy pominęłam to kochaliśmy się całą noc (mój mężczyzna miał delegację na 4 dni to musieliśmy się pożegnać)

Gość gość
no jak będę w ciąży to trudno...za głupotę trzeba w końcu płacić...a pożegnać się musiałam... :(