Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy uwazacie ze to jest mały pokoik

Polecane posty

Gość gość

Jest bardzo mały?? Wymiary 2,90 na długośc i na szerokość jest do połowy 2,90 (wnęka) a połowa 2,50 ;/. Mogłybyście w takim mieszkać? dobry jest dla dziecka? Sorry, ze tak naspamiłam, ale chciałam tutaj dodać pierwotnie, ale zapominam, ze to nowa kafe i trzeba wybrać dział zawsze... ;/

Gość gość
ale durne pytanie :o jak dzieciak nie ma wyboru to i na 7 m2 się zmieści :o

Gość gość
hallo no nie wierze, ze nie widzicie, odpowiedzcie co sądzicie :)

Gość gość
Jak na pokój dziecięcy jest moim zdaniem odpowiednich rozmiarów. Spróbuj rozplanować w nim mebelki zobacz ile zostanie przestrzeni i to oceń. Bo wiele zależy od tego jak zostanie urządzony.

Gość gość
dlaczego durne? nie wiem jak się mieszka w takim małym, pokoiku czy ktos mieszkał chcialam się podpytać itp. dla was wszystko to durne pytania chyba, ze jakaś prowokacja albo setny raz to samo o karmieniu i żarciu ;/

Gość gość
to zamieszkaj i się dowiesz :o ale tępa jesteś

Gość gość
Uwazam ze dla dziecka bedzie ok. We wnece zawasze mozesz zrobic szfe czym zaoszczędzisz miejsce. Bedzie ok :)

Gość gość
Sama jesteś tępa suko, nie pozwalaj sobie ;/. Chyba jest ku*wa różnica jak dla nas wystarczy w sypialni tylko łóżko a dla dziecka! Dziecko ma 6 lat, próbuję rozpalnować, ale jest ciężko, wiem, ze nie zostanie prawie miejsca. Dlatego chciałam się spytać jakie kto ma doswiadczenia z takim mieszkaniem prze dziecko albo sam mieszkał w takim pokoju.

Gość gość
to jest bardzo maly pokoik, raz bylam u kogos kto taki mial i myslalam ze klaustrofobii dostane. Moze jak sie w takim wychowasz to ci nie przeszkadza, dziecku malemu to i tak wszystko jedno, ale jak podrosnie to sie bedzie o sciany obijac.

Gość gość
Wiem właśnie i dlatego się nadal zastanawiam nad kupnem mieszkania w którym jest taki pokój, bo cena jest zachęcajaca a żadne nie jest idealne, ale z drugiej strony nie chcę też żeby dziecko mieszkało w totalnej klitce. Obawiam się, ze mebli nie znajdędo takiego pokoju.

Gość gość
schowaj bachora do szafy na to samo wyjdzie :o było się nie pierdolić jak królik a teraz płacz i lament bo trzeba kawałek pokoju dziecku zrobić :o tępa sucz

Gość gość
Sama jesteś tępa k***wska szmato :) (dostosowuję sie do twojego poziomu). To nie kwestia pieniędzy nawet bo kupuję mieszkanie 3 pokojowe idiotko i mam jedno dziecko, tyle, że dwa pokoje są o takich wymiarach.

Gość gość
Myślę, że jest wystarczający. Dziecko i tak będzie zadowolone ze swojego pokoju. Zawsze to lepiej niż spać z rodzicami. Moja córka ma 5 lat, a drugie dziecko w drodze i póki co gnieciemy się w jednym pokoju - do czasu aż nasz dom nie zostanie wykończony i się do niego wprowadzimy. Córa będzie miała w nowym domu swój pokój i bardzo się z tego cieszy :) Nieważne czy duży czy mały.. Może być ciasny, ale własny :)

Gość gość
A jeszcze jedno.. Jeśli układ mieszkania jest fajny to pokoik zawsze można trochę powiększyć kosztem pomieszczenia obok jeśli tamto jest dość spore i oczywiście jeśli nie dzieli ich ściana nośna. Oglądam czasem "Nasz nowy dom" i tam z maleńkich mieszkań potrafią wygospodarować kąt dla każdego domownika. Jeśli sama nie masz pomysłu na to jak urządzić mieszkanie możesz zwrócić się o pomoc do architekta wnętrz :)

Gość gość
Dobrym rozwiązaniem jest łóżko piętrowe, pod łóżkiem wtedy jest biurko i szafki. Sprzedają takie komplety, moja córka, mimo że ma średni pokój, to jak miała 16 lat mnie ubłagała o coś takiego, bo bardzo jej się podobało. Więc to nie jest rozwiązanie tylko dla dziecka.

Gość gość
Jasne, lepiej ciasny ale własny. A jak chcesz koleżanki zaprosić, potańczyć czy zrobić choćby głupi plakat na historię, to biegasz po ścianach.

Gość gość
Nie każdy ma możliwość by mieć pokój o dużym metrażu.

Gość gość
Pomyślę o tym łóżku piętrowym, czuję, że się nachodzimy za meblami, ale mam nadzieję, ze da radę. Jeśli chodzi o robienie plakatu albo jakieś spotkanie z koleżankami - moze to zrobic w tzw "dużym pokoju", będzie do jej dyspozycji .

Gość gość
A jeszcze sie odniosę do tego powiększania pokoju - niestety nie da się, bo wtedy w kuchni nie dałoby się funkcjonować. Kiepskie jest rozmieszczenie pomeiszczeń ogólnie w tym mieszkaniu, ale m. in. ze względu na dojazd nam pasuje tutaj no i cena jest ok i ilośc pokoi. ja samam zawsze mieszkałam w większym pokoju jak byłam mała i dlatego się zastanawiam bo szkoda mi trochę córki, chciałabym żeby miała lep;iej, ale na razie się nie da chyba. Dzięki za opinie :)

Gość gość
Nienormalna jestes? Trzypokojowe mieszkanko a w nim dwa pokoje o wymiarach klatki dla chomika????? Pogielo cie babo? Kup jakies normalne mieszkanie a nie cos takiego. Nie wyobrazam sobie wcisnac swojego dziecka do takiej komorki :O To jakis sadyzm wrecz.

Gość gość
No takie mieszkania budowali kiedyś i takie są w tym mieście, też uważam, że źle planowali. A potrzebujemy szybko mieszkania ze względu na prace i za dużego(i dobrego) wyboru nie ma ;/. Mam nadzieję, ze za parę lat zamienimy na jakieś inne, ale pewności nigdy nie ma.

Gość gość
Z tego co opisalas to mi wychodzi ze to jestv15 m2 wiec to nie jest jakis mikro pokoik. Maly bylby gdyby mial 8 m, ale w blokach to i takie sa