Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pokazać facetowi że mi zależy?

Polecane posty

Gość gość

Jak pokazać facetowi że mi zależy?

Gość gość1118
kopnij go w jajo ale delikatnie

Gość gość
chyba masz 15 lat... NIGDY nie pokazuj facetowi że ci zalezy, wtedy przegralas. Wlasnie przeciwnie, miej go w doopie, to bedzie za toba latal jak pies

Gość gość
...nie namawiaj go na loda, wtedy masz pewność że to on cię złapie za włosy i do tego zmusi, będziesz miała go w garści

Gość gość
ja tak postępuje i działa, nawet 10 razy dziennie mu ob/cią/gam i nie muszę się prosić, a on się jeszcze cieszy

Gość gość
troche więcej niż 15

Gość gość
Uśmiechnij się, ale jak nieśmiały to i to nie pomoże.

Gość justys1994
potwierdzam gosc 13:33. poznalam chlopaka w lipcu, oczywiscie nie wkrecalam sie w niego, nic. na nastepnym spotkaniu (imprezka weekend) powiedzial ze jestem z***biscie niedostepna i przyjechal specjalnie do mnie... do dzis ze soba rozmawiamy, a to tylko i wylacznie z jego inicjatywy. zawsze sie pierwszy odzywa, proponuje spotkania itd... musisz faceta traktowac jak kolege, nie wkrecac sie, zdac sie na los. bo to co jest dla nich nieosiagalne jest bardziej fascynujace.

Gość gość
Pokaż mu język, to zawsze działa ❤️

Gość justys1994
potwierdzam gosc 16:33 mialo byc....

Gość justys1994
też zrobię to dopiero wtedy gdy mnie do tego zmusi, w samochodzie się już nawet nachyliłam, ale mnie nie złapał, jestem cierpliwa

Gość justys1994
marny podszyw

Gość justys1994
...mnie nie musi do tego zmuszać, sama to robię z przyjemnością :-)

Gość gość
On to na pewno czuje :)

Gość gość
kurde chyba coś w tym jest, że nie wolno pokazywać, że nam kobietom zależy :P u mnie zawsze bylo tak, że jak właśnie pokazywałam moje zaangażowanie itp facetowi to mnie szybko olewał (2 przypadki, obydwa jednakowe...musi coś w tym być) a z resztą facetów było tak, że to mi kompletnie nie zależało, olewałam ich totalnie a oni za mną biegali jak wierne pieski...

Gość gość
Księżniczki wymyślają tu jakieś marne historyjki. Wielu facetów jak ma odczucie, że dziewczynie nie zależy, to odpuszczają, bo uznają, że jest niezainteresowana, po co mają się narzucać. Ci niby co tak latają za tymi rzekomo niedostępnymi, to jakieś wyjątki, i to niezbyt powiedzmy sobie szczerze normalne. Pokaż chłopakowi, że ci zależy, w najprostszy sposób, zaproponuj gdzieś wspólne wyjście, to czytelny sygnał. Wiadomo, że księżniczki w Polsce mają z tym problem, ale jak ci zależy, nie będziesz się oglądać na przesądy z 19 wieku.

Gość gość
ja zdecydowanie do tych księżniczkowatych nie należe. Dla mnie to nie jest problem wysłać facetowi życzenia na urodziny (najpierw się musiałam dowiedzieć kiedy ma) ale w dzisiejszych czasach to nie problem wystarczy wiedzieć gdzie szukać i umieć czytać staram się do niego uśmiechać dyskretnie spoglądać na niego.

Gość gość
down

Gość gość
chyba szczera rozmowa najlepsza u mnie to nie miało nigdy sensu,za stara zawsze byłam dla niego :(

Gość gość
A jak pokazać facetowi, że mi zależy w związku na odległość ? Bo zarzuca mi, że mi na nim nie zależy :(