Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olkaaa93

Samotność....

Polecane posty

Mam 21 lat i nigdy nie miałam chłopaka... :( Strasznie mi z tego powodu wstyd, czuje się bardzo samotna itd... Wynika to chyba z tego powodu m.in, że mam wiele kompleksów. Jednym z nich jest to, że czuje się po prostu nieatrakcyjna z powodu mojej wagi, bo ważę 73kg przy wzroście 175. Ale generalnie jestem też strasznie nieśmiała w stosunku do chłopaków...:( Nie umiem z nimi nawiązywać relacji i kontaktów. Ostatnio coraz częściej płaczę, bo martwię się, że już mnie nigdy nikt nie pokocha i zostanę starą panną :-( A ja chciałabym mieć rodzinę, dzieci i w ogóle... :( Czasem gdy zagada do mnie jakiś fajny chłopak, to też się wstydzę, bo np. jak chce do mnie przyjść do domu czy coś to się wykręcam, bo moje warunki mieszkaniowe nie są dobre... :/ Ogólnie chyba powinnam iść do psychologa, bo nie radzę sobie ze sobą, podejrzewam już depresję albo jakąś inną chorobę natury psychicznej, często ze stresu/ nerwów wyrywam sobie z oczu rzęsy... :/ i To jest chore niestety....

Gość gość
Źle Ci bo jesteś samotna, ok rozumiem to. Ale myślisz że związek to jakieś cudo? Miłość, przytulanie się i wszystko takie słit? Nie, to też problemy, kompromisy, kłótnie, problemy itp. To wszystko przed Tobą i jeszcze zatęsknisz za byciem samą.

Jak nie jesteś zadowolona ze swojej figury to ją zmień. Schudnij i nabierzesz troche pewności siebie. Od czegoś zmiany trzeba zacząć. Ubierz się jakoś żeby wyglądać atrakcyjnie. A co do mieszkania to możecie iść do niego albo spotkać się na mieście ;)