Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy powinnam jej powiedziec zeby zadzwonila

Polecane posty

Gość gość

Moja corka 10 lat. Od miesiaca nie miala kontaktu z ojcem nie dzwonil do niej nie zabieral jej na weekendy. Dzis zadzwonil ale corka nie odbierala tel. Nie wiem czy moze powinnam powiedziec jej zeby zadzwonila. Zmuszac ja do rozmowy z nim? Dodam ze w ciagu ostatnich 3 mies zabral ja do siebie tylko raz a ma wyznaczony co 2 weekend i caly sierpien wakacji a nigdzie jej nie zabral

Gość gość
Nie. On zadzwonił, żeby odbębnić śmierdzący obowiązek. Żebyś w razie sporów nie mówiła mu, że w ogóle się nie interesuje. Przecież dzwoni... Pogódź się z tym. Ułóż sobie życie na nowo. O nim zapomnij, jak nie będzie aktywnie uczestniczył w życiu dziecka to ono też o nim zapomni. I dobrze.

Gość gość
A rozmawialas z nim na ten temat? Mysle ze moglabys zwrocic mu uwage ze zle postepuje i bedzie zalowal na stare lata

Gość gość
Do niczego corki nie namawiaj,to ona sama musi chciec do niego zadzwonic ona juz nie jest malutka,jak bedziesz jej cos narzucac teraz to pozniej moze miec do Ciebie pretensje o to.A jej ojsciec no coz.... faceci to swinie.