Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

operacje plastyczne.

Polecane posty

Gość gość

Co o nich sądzicie? Czy ktoś miał? Uważacie, że osoby, które je sobie robią mają źle na umyśle? Z jakim kosztem wiązałoby się 'naprawienie' odstających uszu? Bo mnie one bardzo dręczą.. W dodatku są duże. Nie mogę zrobić żadnej fryzury, a nawet w rozpuszczonych włosach one wystają. To smutne, bo przez nie ciągle słyszę obelgi i jestem porównywana do małpy.. Chociaż nie wiem, czy małpy mają aż tak straszne uszy jak ja? Tu nie chodzi o jakiś mój kaprys, bo nie mam gdzie pieniędzy wydawać, bo zawsze mogę być piękniejsza etc. Tu chodzi o poprawę samooceny i życia, bo nie tylko mi te uszy przeszkadzają, ale również otoczeniu. Mam 14 lat i nie chcę decydować się na operację teraz, tylko wtedy kiedy osiągnę coś w życiu, będę miała dobre stanowisko i wystarczające pieniądze, by wydać je na tę operację . A stale do tego dążę i wiem, że uda mi się:)

Gość gość
Kiedyś nie było operacji plastycznych i ludzie jakoś żyli.

Gość gość
Ja za to mam garbaty nos i tego nie da sie zakryć a życie juz przegralam jeśli nie wygram w totka o żadnej operacji sobie nawet pomarzyć nie moge

Hej, czy marzyłyście o idealnym wyglądzie, zdecydowałyście się na operacje a ta okazała się mega pomyłką , którą ciężko naprawić? Napiszcie!