Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zadowolony rodzic

PRZEDSZKOLE SIÓSTR ELŻBIETANEK W GDAŃSKU OLIWIE

Polecane posty

Gość Zadowolony rodzic

Jeśli ktoś z was drodzy rodzice, ma problem, bo jego pociecha nie dostała się do przedszkola, polecam Przedszkole Sióstr Elżbietanek w Oliwie. Małe grupy, pyszne jedzonko, bo kuchnia jest na miejscu, bardzo miły personel, no i nie ma co ukrywać jest tanio.

Gość gość
Nigdy bym nie oddał dziecka do przedszkola prowadzonego przez zakonnice.

Gość Zadowolony rodzic
A to dlaczego?Niczym się nie różni od wszystkich innych dobrych przedszkoli. Trzeba je poznaća nie od razu być na nie

Gość Jasia Mama
Nie zgadzam się, że przedszkola prowadzone przez zakonnice są jakieś gorsze. Mój syn uczęszczał do poprzedniej placówki Sióstr Elżbietanek i jesteśmy bardzo zadowoleni. Synek cały czas wspomina to przedszkole, mimo że poszedł do zerówki. Siostry mają naprawdę dobry wpływ na dzieci i wszystkie panie, które się opiekują. Dają dużo ciepła i miłośći.

Gość gość
2 reklamy juz?

Gość gość
to nie reklama, to opinia:)

Gość Rodzic Laury
Nie mogę złego słowa powiedzieć na tą placówkę. Polecam z całego serca. Bardzo miłe Siostry, miłe Panie i przede wszystkim przepyszna kuchnia. Polecam

Gość gość
Bardzo dobre wyposażenie - przedszkole ma 25 lat, zostało przeniesione do domu po generalnym remoncie, wykwalifikowana kadra, zajęcia dodatkowe w cenie czesnego, dyrektorka stara się pomagać tym ktorzy mają problemy finansowe.Bardzo mila atmosfera-personel nastawiony bardzo zyczliwie.Szykuje się piękny plac zabaw.Polecam

Gość babciajola
Miałam przyjemność obserwować pracę nauczycielek w Przedszkolu Sióstr Elżbietanek. Zauważyłam ciepło, życzliwość i kompetencję osób tam pracujących. Dzieci czują się bezpieczne a to jest bardzo ważne. Sądzę, że taka rodzinna atmosfera, jaką można wyczuć w przedszkolu, to zasługa Siostry Dyrektor.

Gość gość
Yhym, napewno..

Gość fefewfwe
Ten temat to nachalna, prostacka reklama! Tutaj na forum nie ma prawie osób z Gdańska. Jednak nagle pojawia się temat i nagle wypowiadają się jakieś osoby które niby coś wiedzą, dziwnym trafem nawet w tej samej kolejności co na lokalnym, trójmiejskim forum. Porównajcie: http://forum.trojmiasto.pl/Przedszkole-Siostr-Elzbietanek-w-Oliwie-na-ul-Opackiej-prosze-o-opinie-t589865,1,16.html . Czy w takim razie wypowiedzi można uznać za autentyczne, na podstawie doświadczeń czy raczej są to sfabrykowane wpisy, na siłę? Zwróćcie też uwagę na IP podawane w tamtym temacie. Takie same jest u osoby rzekomo pytającej i takie same u odpowiadającej. Wstyd tak manipulować, kłamać, wstyd tak okazywać ludziom brak szacunku poprzez prymitywne naciągania, a to wszystko żeby zareklamować przedszkole, zapewne "oparte na katolickich wartościach".

Gość wifigdańsk
ej ta strona juz nie istnieje co jest? chcialam poczytac. a to ze pachnie reklamą to az z daleka. ciekawe ile kosztuje takie przedszkole.

Gość wtajemniczony78
tak ....rodzinna atmosfera to na pewno zasługa siostry dyrektor - a jeszcze bardziej zrzesza i zbliża do siebie postawa młodej siostry nauczycielki. oj rodzice, rodzice, nie wiecie nic o tej placówce. znam osoby, które tam pracowały i na prawdę cuda wianki się tam dzieją - nie polecam

Gość bobalinka
Mój synek chodził tam do przedszkola, gdy jeszcze mieściło się w centrum. Uwielbiał tam chodzić. Wspaniała, domowa atmosfera. Dzieci uczą się wzajemnego szacunku do siebie nawzajem. Pań świeckich było więcej niż sióstr. Polecam

Gość gość
czesc, a co mozecie powiedziec o przedszkolu www.wielkaprzygoda.pl ? zastanawiam sie nad nim, ale przyznam, ze przydalyby sie jakies opinie.

Gość gość
hej, moge Ci powiedzieć troche więcej o przedszkolu Wielka Przygoda :) Moje dziecko tam chodzi i na nic nie narzekamy. Uczy się angielskiego, ma różne zajęcia rozwojowe - generalnie zawsze przychodzi zadowolone :) a to chodzi.

Gość gość
to prawda, że przedszkole Wielka Przygoda ma naprawde mega warunki :) ja jestem zadowolona z tego przedszkola i będę je na pewno polecać dalej :)

Gość gość
nie slyszalam o przedszkolu elzbietanek jakis dobrych opinii - ot, takie normalne przedszkole. Na oliwie jest za to jest jedno wyjatkowo dobre - bialy kotek http://www.bialykotek.pl/ i to tam wlasnie chodzi moje dziecko

Gość gość
nigdy nie oddalabym dziecka do katolickiej szkoly! a pozniej pelno akcji zwiazanych z pedofilia

Gość zadowolony rodzic
Wiecie co, piszecie że to reklama tego przedszkola, ale że wspominacie tam o innych przedszkolach, to już nie reklama?? Biały kotek dobre miejsce?? Przecież tam się nawet nie realizuje podstawy programowej...Przedszkole u Elżbietanek to nie jest zwykłe miejsce, żadnej pedofilii, proponuję mniej czytania Faktów i oglądania TVN. A jeśli chodzi o atmosferę, była bardzo dobra, myślę że w każdej pracy jest osoba, która na coś narzeka, ale przegięciem jest to że się żali innym. Skoro było jej tam aż tak źle, to dlaczego tam pracowała???Wiadomo, konkurencja musi napisac swoje, ale błagam nie wymyślajcie.

Gość gość
ja miałam dobre wspomnienia z tym przedszkolem www.wielkaprzygoda.com a co do przedszkola sióstr to chyba jak jest każda z nas wie:)

Gość gość
nigdy bym nie oddała dziecka do tego przedszkola-nauczycielki nie wiedzą podstawowych informacji, wszystko jest tam na pokaz, do dzieci się krzyczy a nie mówi. Dyrekcja nieosiągalna.Niby przedszkole sióstr a sióstr tam nie ma - jakaś paranoja....

Gość gość
Jak są siostry, to źle, jak nie ma to też źle. Aj ludzie, ludzie, nie da się wam dogodzić. Gdyby się wczytać w historię, rzeczywiście Przedszkole kiedyś prowadziły siostry,było ich tam więcej, ale Zgromadzenie Sióstr to nie tylko Gdańsk...TYM Przedszkolem opiekuje się to Zgromadzenie, W innym mieście też mają swoje placówki, ludzie posyłający dzieci są bardzo zadowoleni. A siostra? Zawsze osiągalna, oczywiście dla tego kto CHCE się skontaktować:)

Gość gość
Jest to najlepsze przedszkole, które znam. Pracują tam wspaniałe siostry i panie. Do każdego dziecka podchodzi się indywidualnie - z miłością, wyrozumiałością...Oferta przedszkola jest bardzo bogata. Dzieci są w nim bardzo szczęśliwe...Polecam to PRZEDSZKOLE WSZYSTKIM....

Gość gość
mojej koleżanki dzieci chodzą do elżbietanek i mówi, że wszystko ok :) ja jednak swoją córkę posłałam do białego kotka http://www.bialykotek.pl/ i jestem bardzo zadowolona. Świetny program, dużo zajęć do wyboru i do tego miłe panie przedszkolanki :)

Gość gość
Jak Gdańsk, to ja już wolę właśnie www.wielkaprzygoda.com naprawdę dobre przedszkole, kogo się nie zapytasz to to samo ci powie:) moje dzieci zawsze idą tam z uśmiechem na twarzy i z takim również wracają, polecam!:)