Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

abonament play

Polecane posty

Gość gość

zasatnawiam sie nad przejsciem z karty na abonament w play. niby jest za 30 zł bez telefonu w zamian jest tak: minuty do sieci PLAY- nielimitowane minuty do innych sieci komórkowych- nielimitowane pakiet internet- 250 MB internet LTE przez 6 miesięcy (w zasięgu sieci LTE)- nielimitowany czas trwania umowy- 15 miesięcy SMS/MMS do wszystkich sieci - 19 gr połączenia na stacjonarne - 29 gr połączenia przychodzące w roamingu na terenie UE - 25 gr a za 40 zł jest: minuty do sieci PLAY- nielimitowane minuty do innych sieci komórkowych- nielimitowane SMS-y/MMS-y do wszystkich sieci- nielimitowane pakiet internet- 1 GB internet LTE przez 6 miesięcy (w zasięgu sieci LTE)- nielimitowany czas trwania umowy- 15 miesięcy połączenia na stacjonarne- 29 gr połączenia przychodzące w roamingu na terenie UE- 25 gr wszystko ładnie pięknie tylko ze jak biore bez telefonu to co z tym lte??? teraz mam SE C902. a w tym nie ma lte. i trzeba za niego płacic??? niby jest pakiet na internet ale dlaczego mam płacic za ten lte skoro ja z niego nie bede korzystac??? kolejna sprawa co z tym lte skoro przez pół roku jest za darmo a potem co?? zabierają czy trzeba płacic???

Gość gość
Kochana masz pakiet 1gb internetu zwykłego który działa z jakaś prędkością raz szybko raz wolno a na 6 miesięcy działa ci internet LTE to taki który jest np w Warszawie o prędkości 100mb na sekundę czyli naprawdopodobniej w domu masz wolniejszy. Jak skończy się ten okres będziesz miała 1 gb w wolniejszej prędkości ale ze masz telefon bez obsługi LTE to będziesz miała przez 15 miesięcy normalny internet chyba ze włożysz kartę nie wiem do Ipada.

Gość janinkadulska11
Długo z mężem szukaliśmy najlepszej oferty na abonament z telefonem. Obecnie kończy się nam umowa z naszym operatorem z którego nie jesteśmy zadowoleni. Jakiego polecacie? Koleżanka jest w play i sobie chwali.

Tak, tak, tak! Abonament w Play to najlepsze rozwiązanie. Ja już wielokrotnie zawiodłam się na reszcie dostawców tych usług, a Play jako jedyny zawsze spełniał swoje zadanie pod każdym względem. Jakiś czas temu przeszłam z karty na abonament i to była dobra decyzja :)

Gość gość
Ja p*****le, ale sobie slodzicie. Klienci wam uciekaja bo nigdzie nie ma zasiegu a o internecie to opowiadaja dzieciom bajki ze ktos widzial. Mnie konczy sie za dwa miesiace umowa i spadam z tej sieci. Syf nad syfy.

Gość gość
ja Ci odradzam powrót na abonament, sama zrezygnowałam z abonamnetu na rzecz karty prepaid. obecnie jestem w mobile vikings i płacę 29 zł za no limits na połaczenia i sms do wszytskich i mam 15 gb intenretu. Ta oferta jest zdecydowanie lepsza niż większość na abonament. Przemyśl to jeszcze, a co ważniejsze nie jestes uwiązana umową