Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 19 lat a mój tata ma 35 lat.

Polecane posty

Gość gość

To nie jest prowokacja. Mamy nigdy nie poznałam. Wychowuje mnie tata:( Nie czuję się dobrze z tym, że jest taki młody i wszyscy wiedzą że byłam wpadką.

Gość gość
A dziadkowie w jakim są wieku? czy tez ich nie masz?

Gość gość
Dziadek ma 65 lat a babcia 58. Mój dziadek jest inzynierem a babcia polonistką. Tata skończył technikum i zaocznie zrobił studia z anglistyki:( Jednak wstyd mi, bo wszyscy się mnie od zawsze pytali ile moj tata ma lat, ze tak mlodo wyglada, niektorzy mysleli nawet ze to moj brat;/

Gość gość
Powinnas byc dumna z Twojego ojca ze w tak mlodym wieku przyjal Cie do siebie kiedy matka Cię porzucila. I wychowal Cie. A Ty sie ho wstydzisz. Powinnas sie wstydzić ale za siebie a nie za jego mlody wiek.

Gość gość
Pewnie to prowo, a nawet jeśli to prawda, to twoje dziecko podejście jest niedojrzałe. Szukasz dziury w całym, przecież to dobrze, że masz ojca i dziadków. Wolałabyś być oddana do adopcji?

Gość gość
To nie jest prowokacja, i nie szukam dziury w całym. Ale jakbyś się czuła wiedząc, że byłaś wpadką?

Gość gość
studzia głupia babo zamiast szydzic to powinno być Tobie wstyd, ze masz za faceta tak starego dziada, a Ty sie autorko nie przejmuj :)

Gość gość
Co za różnica czy wpadka czy planowane? Polowa spoleczenstwa to wpadka. Planowane czy nieplanowane grunt ze kochane

Gość gość
Dziewczyno,dzisiaj połowa społeczeństwa jest z wpadki albo w wpadce.Baby robią kontrolowane wpadki by złapać faceta i wcale sie tego nie wstydza i pisza o tym na forach kobiecych.Faceci są czesto dawcami spermy jesli tylko jej odpowiada,licza sie geny i kasa.Takie sa teraz małzeństwa.

Gość gość
To tatuś miał 16 lat jakcie zmajstrował?

Gość gość
Dzięki dziewczyny za pocieszenie.

Gość gość
POLICZ SOBIE!!!

Gość gość
To masz 19 lat i teraz dopiero o tym pomyślałaś i zaczęłąś się wstydzić?wstydzić to ,można sie za twoja matkę ktora rozłożyła nogi,powiła i poszła w długą.

Gość gość
To musi być fajne uczucie mieć takiego młodego tatę

Gość gość
Dlaczego tak mocno nad tym rozmyślasz? Nie jesteś pierwsza ani ostatnia, wpadki zdarzają się nawet dojrzałym ludziom. Ciesz się, że masz tatę, jesteś dla niego z pewnością bardzo ważna.

Gość gość
polowa dzieci na swiecie byla wpadka, zaden z ciebie wyjatek ile ja sie nasluchalam od statecznych malzonek... chcielismy tylko jedno dziecko, ale tak jakos wyszlo ze mamy trojke :D

Gość gość
Dzięki Wam raz jeszcze. Ja już spadam z kafeterii, muszę coś jeszcze załatwić. Pozdrowienia.

Gość gość
mieszkasz z tatą ale pewnie babcia z dziadkiem najwięcej poświęcali czasu i pieniędzy, no bo 16 letni ojciec, na pewno nie pracował. Także nie ma to jak gówniarze bawią się seksem