Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem patriotką pamiętam

75 lat temu Niemcy napadły na Polskę. Pamiętamy

Polecane posty

I nie pozwolimy niszczyć naszego dobrego imienia niemieckimi manipulacjami [zły]

Gość gość
Nikt nie odpisał na Twój temat, bo Polacy uwielbiają Niemców. Gdybyś napisała o rocznicy Katynia albo Wołynia, to cała kafe by się zleciała, bo przecież u nas panują podwójne standardy - gdy morduje ktoś z zachodu, to było dawno i trzeba wybaczyć, a ze wschodu, to mordercy i wcale tak dawno nie było.

GOŚĆ sugeruje głupotę polityków :D A Polska jak biedna tak uboga i dalej umieramy by politycy mieli co zreć.

Nawet nie chodzi mi już o przypominanie, ale o to, ze Niemcy próbują na nas zrzucić odpowiedzialność za wojnę. W swojej telewizji pokazują antypolski film, który ma na celu oczernić Polskę.

Gość gość
Zachodnie lewicowe media piszą od lat że napadli nie niemcy tylko naziści a polacy wybudowali obozy dla Żydów. A obecne władze czyli Tuski i Sikorskie bagatelizuja tą sprawe zamiast pozywać te media do sądów.

Gość gość
ja czesto zerkam na niemieckie fora i co sie okazuje? ze nie dla wszystkich niemcow jest to takie oczywiste, ze to oni sa odp. za 2 wojne swiatowa;/